Welkom in Lommel en voel je goed

Een oase van rust, onvoorwaardelijke gastvrijheid en oogverblindende rijkdom. Dat is Lommel. Trek je wandelschoenen aan en verdwaal met ons mee in de Lommelse landschappen, de warmste plekjes van Vlaanderen. Kan jij kiezen?

Groot, wijds en enorm gevarieerd. Dat omschrijft onze natuur. Geurige naaldbossen worden afgewisseld door heidevlaktes, vennen, hooilanden, vijvers, moerassen en zelfs een mini-woestijn. En dat allemaal vlak bij elkaar.

Met een uitgebreid wandelnetwerk laten we je kennismaken met de Lommelse troeven en trekpleisters. Zo zijn er tientallen uitgestippelde wandellussen, voor de geoefende en minder geoefende wandelaar.

Het zal wel een behoorlijke opgave worden, kiezen uit al wat onze natuur te bieden heeft... Blijf dus gerust een paar dagen langer. Of kom wat vaker. Want Lommel, dat is puur genieten. Hier ontsnap je aan de drukte. In Lommel voel
jij je goed.

Ook de kleine schattenjagers gaan oren en ogen te kort komen. Er is geen tijd voor verveling met de vele kinderschatzoektochten. De schat van koning leeuw, Het verloren kabouterdorp, Het vuuravontuur, Reute-me-teut, ... of een echte ezelwandeling. Ouders mogen ook mee, maar alleen als ze braaf zijn!

Toerisme Lommel
Dorp 14 – 3920 Lommel
+32 11 39 96 00
www.visitlommel.be