Wandelroutes

Lekkerstappen bundelt de leukste wandelarrangementen, kant-en-klaar. Wandelen is prettig maar nog leuker wanneer er onderweg wat te beleven valt. Alle arrangementen zijn zelf samengesteld, uniek en tot in de puntjes verzorgd. Je gaat op pad met een correcte en gedetailleerde routebeschrijving. En wat de horecazaken aanbieden, doorstond een strenge toets.

De coronacrisis heeft uiteraard ook gevolgen voor het wandelfestival. Door middel van de filter in het zoekveld krijg je een overzicht van de vertrekpunten die momenteel geopend zijn of waar je de fietsroute kan ophalen. Verder adviseren we aan alle wandelaars om nauwgezet eventuele richtlijnen van de vertrekpunten te volgen. Lees het na bij de info over het vertrekpunt 

Let op, niet bij alle vertrekpunten vermeld in de Lekkerstappen Wandelgids kan je nog terecht. De maatregelen als gevolg van de coronacrisis hebben namelijk tot gevolg dat de uitbaters zich anders organiseren. De Lekkerstappen wandelaars naar behoren ontvangen is dan niet meer altijd mogelijk.