Hoe werkt het?

De Kempen is een prachtige streek om te voet te leren kennen. Net zoals de Antwerpse Noordertuin trouwens. Hoog tijd dus om er met het Lekkerstappen Wandelfestival op uit te trekken. Ook voor deze editie zorgden onze routeplanners voor gloednieuwe tochten. Dus ook wie tijdens de vorige editie enthousiast aan het wandelen ging, doet weer nieuwe ontdekkingen. De tochten lopen zoveel mogelijk langs onverharde wegen en tellen gemiddeld zo’n 10 kilometer. Je kan bij enkele vertrekpunten ook terecht voor een verkorte route. Voor al wie 10 kilometer net te veel vindt. Wie deelneemt, maakt naar goede gewoonte kans op heel wat mooie prijzen. Het Lekkerstappen Wandelfestival loopt tot en met 31 maart 2021.

Hoe deelnemen?
Je gaat naar één van de deelnemende vertrekpunten en vraagt de routebeschrijving of je downloadt de route van deze website. Tijdens de tocht zet je vier foto’s in de juiste volgorde en beantwoord je drie vragen. Wil je kans maken op één van de hoofdprijzen, een waardebon van één van de deelnemende zaken of een K-doos ter waarde van 25 euro? Schuif dan rustig bij het vertrekpunt aan voor wat lekkers (vergeet wel niet om vooraf even te reserveren). Als je voor minstens 5 euro p.p. consumeert, kan je al deelnemen aan onze wedstrijden. Je ontvangt een stempel op je spaarkaart én een unieke code waarmee je hier op de website kan deelnemen. Met vijf stempels is de kaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart.

Overnachten
Wil je er een complete uitstap van maken en zoek je een leuke plaats om te overnachten? Bekijk dan zeker onze overnachtingstips