Hoe werkt het?

De Kempen is een prachtige streek om te voet te leren kennen. Net zoals de Antwerpse Noordertuin trouwens. Hoog tijd dus om er met het Lekkerstappen Wandelfestival op uit te trekken. Ook voor deze editie, die op 1 oktober een start nam, zorgden onze routeplanners voor gloednieuwe tochten. Dus ook wie tijdens de vorige editie al enthousiast aan het wandelen ging, doet weer nieuwe ontdekkingen. De tochten lopen zoveel mogelijk langs onverharde wegen en tellen gemiddeld zo’n 10 kilometer. Vanaf deze editie kan je op enkele van die vertrekpunten ook terecht voor een verkorte route. Voor al wie 10 kilometer net te veel vindt. Wie deelneemt, maakt naar goede gewoonte kans op heel wat mooie prijzen. Deze editie van het Lekkerstappen Wandelfestival loopt nog tot en met 30 september. 

Hoe deelnemen?
Je vraagt tijdens de normale openingsuren van één van de deelnemende horecazaken een routebeschrijving. Je betaalt 5 euro en ontvangt daarvoor een huisproever of een tegoedbon. Tijdens de tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto’s in de juiste volgorde. Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waardoor je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie. Telkens je een deelnemingsformulier koopt, krijg je een stempel op jouw spaarkaart, die ook ter plaatse te verkrijgen is. Met vijf stempels is die kaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart.

Wandelplusroutes
Hier worden de standaardtochten gecombineerd met een heerlijke maaltijd. Voor 29,50 euro krijg je er de routebeschrijving, koffie of thee met een huisproevertje vooraf en een voor- en hoofdgerecht na de tocht.

Overnachten
Wil je er een complete uitstap van maken en zoek je een leuke plaats om te overnachten? Bekijk dan zeker onze overnachtingstips