Cadeaubon

Wist je dat je ook een Lekkerstappen wandelervaring kan schenken? Maak kennis met de Lekkerstappen K-doos. 

  • Een K-doos is een cadeaubon voor een bedrag naar keuze die je kan inruilen bij tal van handelaars in de Kempen en dus ook bij heel wat vertrekpunten van het Lekkerstappen Wandelfestival. Zo kan de gelukkige ontvanger na een verkwikkende wandeltocht gezellig de voetjes onder tafel schuiven. 
  • Een Lekkerstappen K-doos is één van de thema's waaruit je kan kiezen bij aankoop van een K-doos. Deze heeft een vrolijk en kleurrijk design en doet je goesting krijgen om op stap te gaan. 

Koop hier een Lekkerstappen K-doos in cadeauverpakking

Koop je een Lekkerstappen K-doos in cadeauverpakking, dan ontvang je het doosje met de bon bij je thuis. 

Koop hier een Lekkerstappen K-doos E-voucher

Kies je voor een Lekkerstappen K-doos E-voucher, dan ontvang je de voucher meteen in je mailbox. Je hoeft 'm enkel nog af te printen of op te sturen naar de gelukkige. 

Waar inruilen? 

Een Lekkerstappen K-doos kan je inruilen bij heel wat vertrekpunten van het Lekkerstappen Wandelfestival om voor of na de tocht te genieten van het lekkers dat ze te bieden hebben. Maar evenzeer kan je hem gebruiken voor een overnachting of om jezelf te verwennen met een nieuwe outfit. Alle adresjes waar je met de bon terecht kan vind je op de website van K-doos: www.k-doos.be/waar-in-te-ruilen

De deelnemende vertrekpunten waar je met je Lekkerstappen K-doos terecht kan, lijsten we hieronder graag voor je op: