Wedstrijden & winnaars

Maandprijzen

Met Lekkerstappen maak je maandelijks kans op een waardebon van één van de vertrekpunten én een K-doos. Beide ter waarde van 25 euro. De winnaars verschijnen hier op de website en worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Maar hoe werkt dat nu precies?

  • Tijdens je tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto's in de juiste volgorde. Dit levert je de uitkomst van de kruiswoordpuzzel op.
  • Na je tocht ontvang je, na consumptie van minimaal 5 euro pp, een unieke code in het desbetreffende vertrekpunt.
  • Met de uitkomst van de puzzel en de unieke code kan je hieronder aan de slag. Vul alle gegevens in en klik op verzenden.

Tip voor het invullen van de schiftingsvraag? Kijk naar de aantallen van eerdere winnaars.

Vul je unieke code in
Vul de uitkomst van de puzzel in
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je gemeente in
Vul je e-mailadres in

Hoofdprijzen

Per route ontvang je in het betreffende vertrekpunt een stempel op je spaarkaart. Na vijf tochten is je spaarkaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart. Volle spaarkaarten mag je per post opsturen naar Uitgeverij De Heuvel, Akkerstraat 51 - 2370 Arendonk of inleveren bij één van de deelnemende vertrekpunten. Lege spaarkaarten zijn eveneens te verkrijgen bij de vertrekpunten. Benieuwd wat je precies kan winnen? Lees dan vooral verder. Tip voor de schiftingsvraag: gedurende het winterseizoen 2022-2023 hebben we 1384 volle spaarkaarten ontvangen.

Genieten van een heerlijk verblijf in het land van de Merode bij B&B de ZIL

Je overnacht in een karaktervol pand boordevol rust en sfeer. Laat je verrassen door de attente en enthousiaste gastvrouw die je ‘s ochtends een heerlijk kraakvers en gevarieerd ontbijt voorschotelt. Gesterkt om te voet of per fiets het land van de Merode te ontdekken. Dineren doe je in één van de plaatselijke bistro’s. Verwacht je aan een vakantie die ontspant én oppept.
Meer info: www.dezil.be

Reischeque ter waarde van 200 euro, te verzilveren bij reisorganisatie Happy Weekends

Bij Happy Weekends regelen ze alles voor jou van A tot Z. En ze doen dat net dat tikkeltje plezant anders. Voor velen goed gekend van de memorabele groepsreizen, maar in het aanbod vind je nu ook tal van originele arrangementen om met je eigen gezelschap te ondernemen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Paul, oprichter van Happy Weekends, aan het woord: “Ik word blij te zien hoe anderen zich amuseren. Van de vriendschappen die ontstaan tijdens zo’n weekend. Van de diepgaande gesprekken die er onvermijdelijk van komen. Van de warme menselijke contacten.”
Meer info: www.happyweekends.be

Ontspannen en genieten van een waterbeleving bij Nooz

Bij Nooz kan je genieten van ongekende ervaringen, in alle rust en zonder tijdsdruk. Als hoofdwinnaar van het Lekkerstappen Wandelfestival kan jij samen met je gezel ontspannen met de Mystic Water of Water Oasis beleving. Een puur-natuur ervaring met zalig warm water en ander zintuiglijk genot of een unieke buitenlounge die je zintuigen speels prikkelt. 100% quality time!
Meer info: www.nooz.be

Verkwikkende massage bij schoonheidsspecialiste Els

Wil je na al dat wandelen je voeten en spieren wel eens goed los laten masseren? Eén van de gelukkige winnaars mag zich bij Schoonheidsspecialiste Els (in Malle of Turnhout) laten verwennen. Deze 90 minuten durende combi-massage combineert het beste van alle technieken: deep tissue, hot stones, cupping, lymfedrainage én voetreflexologie.
Meer info: www.schoonheidsspecialiste-els.be

Een K-doos ter waarde van 100 euro

Met een K-doos, de leukste cadeaubon van de Kempen, kan je aankloppen bij heel wat Kempische handelaars en dit over diverse sectoren heen. Denk aan culinair genieten, een dagje wellness, een nieuwe outfit of een fleurige bos bloemen. Voor ieder wat wils dus. Kortom, met een K-doos kan je iedereen blij maken. In dit geval vooral jezelf! 
Meer info: www.k-doos.be

Winnaars

Winnaars oktober '23:
  • K-doos twv 25 euro. We ontvingen 1197 inzendingen voor de online wedstrijd. Louis Wens uit Retie gokte 1196 en gaat aan de haal met de K-doos waardebon. 
  • Waardebon vertrekpunt twv 25 euro. Deze maand vallen de volgende wandelaars in de prijzen: Jeannine Willekens uit Balen (D'n Ouwe Brandtoren), Jan Aerts uit Arendonk (Nieuwkerkse hoeve), Karin Nissen uit Retie (Iverans), Linda Meeus uit Retie (Torenhof IJskafee), Frank Bekers uit Bouwel (Horeca De Lilse Bergen), Fons Hapers uit Merksplas (t Belshof), Alexander Welle uit Etten-Leur (Wezelshof), Rina Martens uit Geel (t Puttershuys), Julien Grimon uit Turnhout (Parkcafé), Sonja Van Der Schoot uit Lille (Brasserie Den Atelier), Hilde Aerts uit Herentals (In Den Drietip), Lieve Spooren uit Burcht (Colonie 7).