Wedstrijden & winnaars

Wie deze winter met Lekkerstappen op pad gaat, maakt naar goede gewoonte kans op mooie prijzen. Jij denkt nu vast: “Dat is leuk, maar ik behoor wellicht toch niet tot de gelukkigen”. Weet dat we dit wandelseizoen maar liefst 135 prijzen in onze prijzenkast hebben staan en jij bijgevolg dus best veel kans maakt om te winnen. 

De Lekkerstappen wandelroutes zijn dit jaar overal gratis te verkrijgen. Wie na de tocht in het vertrekpunt gaat napraten en voor minstens vijf euro per persoon consumeert, ontvangt een unieke wedstrijdcode én een stempel op zijn of haar spaarkaart. Dit brengt je meteen in de running voor de maand- en hoofdprijzen. Hoe dan? Heel simpel. Die unieke code vul je hieronder in. Een volle stempelkaart lever je in bij één van de vertrekpunten en brengt je weer een stap dichter bij de aanlokkelijke hoofdprijzen.

Meer info over de wedstrijden en de winnaars lees je hieronder. Het wedstrijdreglement kan je hier raadplegen.

Maandprijzen

Je maakt maandelijks kans op een waardebon van één van de vertrekpunten én een K-doos. Beide ter waarde van 25 euro. De winnaars verschijnen hier op de website en worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Maar hoe werkt dat nu precies?

  • Tijdens je tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto's in de juiste volgorde. Dit levert je de uitkomst van de kruiswoordpuzzel op.
  • Na je wandeltocht ontvang je, na consumptie van minimaal 5 euro pp, een unieke code in het desbetreffende vertrekpunt.
  • Met de uitkomst van de puzzel en de unieke code kan je hieronder aan de slag. Vul alle gegevens in en klik op verzenden.
Vul je unieke code in
Vul de uitkomst van de puzzel in
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je gemeente in
Vul je e-mailadres in

Winnaars K-doos ter waarde van 25 euro: 

  • Tijdens de maand oktober hebben we 1347 inzendingen ontvangen. Niemand had dit exacte cijfer gegokt. Het dichtstbijzijnde aantal was dan 1345 en dat getal gokten maar liefst 5 deelnemers. De onschuldige hand van een 10-jarige heeft uit deze inzendingen vervolgens Gust Vervecken uit Ravels als gelukkige winnaar geselecteerd.
  • Gedurende de maand november deden er 415 deelnemers mee aan de wedstrijd. Jeanine Van Houcke uit Herentals gokte dat er 412 mensen zouden deelnemen en benaderde daarmee het dichtst het juiste antwoord en gaat dan ook met de K-doos van 25 euro aan de haal. 
  • Gedurende de maand december ontvingen we 210 inzendingen. Lea Dierckx uit Dessel gokte op 207. Ze wint met deze inzending de K-doos ter waarde van 25 euro. 

Winnaars waardebon vertrekpunten ter waarde van 25 euro: 

Onder normale omstandigheden schenken we maandelijks een 20-tal waardebonnen weg. Gezien de huidige situatie gaan we de winnaars van deze wedstrijd bekendmaken zo gauw de horecazaken opnieuw de deuren mogen openen. Iedereen die tot dusver zijn unieke code gebruikte maakt dus nog kans om geselecteerd te worden. 

Hoofdprijzen

Per wandelroute ontvang je in het betreffende vertrekpunt een stempel op je spaarkaart.  Na vijf tochten is je spaarkaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart. Volle spaarkaarten mag je per post opsturen naar Uitgeverij De Heuvel, Akkerstraat 51, 2370 Arendonk of inleveren bij één van de deelnemende vertrekpunten. Lege spaarkaarten zijn eveneens te verkrijgen bij de vertrekpunten. Benieuwd wat je dan precies kan winnen? Lees dan vooral verder. Tip voor de schiftingsvraag: gedurende het winterseizoen 2019-2020 hebben we 1945 volle spaarkaarten ontvangen.

Culinair arrangement voor twee personen in Hotel Restaurant De Tuinkamer

Dit landelijk gelegen, kleinschalige hotel vind je in Ruurlo, in de provincie Gelderland in Nederland. Het arrangement omvat twee overnachtingen met ontbijt en uitgebreid tafelen. Het restaurant heeft een Bib Gourmand van de Michelin, teken van een uitstekende prijs/kwaliteit. Verder staat het restaurant ook vermeld in de Gault Millau gids en de Lekker, twee toonaangevende culinaire gidsen in Nederland. Puur genieten dus. Van de heerlijke keuken, maar ook van de ontwapenende gastvrijheid.
Meer info: www.restaurantdetuinkamer.nl

Turnova Corsendonk, een weekendje luxe in het hartje van Turnhout

Dit arrangement omvat een overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt, in Hotel Corsendonk Turnova. Dit is het nieuwste viersterren hotel van Corsendonk, gelegen in een bruisend nieuw stadsdeel vlakbij de Grote Markt in hartje Turnhout. Tezelfdertijd biedt het hotel ook alle voordelen die verbonden zijn aan de bosrijke en groene Kempen. Nabije fiets- en wandelmogelijkheden zijn er in overvloed en wie wil kan nagenieten in de wellness.  Dineren doe je in stijl bij restaurant Hert van Chef Alex Verhoeven. Hert is gelegen op de bovenste verdieping van de gloednieuwe Turnova toren, op de 18de verdieping met een overweldigend uitzicht op de stad en de groene Kempen errond.
Meer info: www.corsendonkhotels.com/hotels/corsendonk-turnova | www.hert.be

Een verrassend verblijf voor twee personen in Hotel Focus in Kortrijk.

Het arrangement omvat twee overnachtingen in één van de charmekamers, inclusief ontbijt in buffetvorm. Verwacht je aan regionale én internationale producten. De kamers in het hotel zijn ontworpen door verschillende kunstenaars, onder meer een schrijver, cartoonist en sieradenontwerpster. Hotel Focus ligt op slechts 10 minuten lopen van het historische centrum van Kortrijk. Wat dacht je van een bezoek aan het Belfort? De groene rand biedt dan weer uitgebreide mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Een heerlijk weekendje weg dus.
Meer info: www.focushotel.be

Een ontspannend weekendje Herentals, de historische hoofdstad van de Kempen

Op zaterdag verblijf je in Hotel Karmel, gevestigd in een oud Karmelitessenklooster. Je geniet er van de unieke sfeer van weleer, maar ook van een heerlijk ontbijtbuffet. Gebruik van de wellness is eveneens inbegrepen. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een historische stadswandeling, maar ook de andere troeven van de Keizerstede liggen hier binnen handbereik. Op zondagmiddag of -avond sluit je het weekend af met een heerlijk menu in Restaurant De Zalm op de Grote Markt.
Meer info: www.hotelkarmel.be | www.dezalm.be

Reischeque ter waarde van 200 euro, te verzilveren bij reisorganisatie Happy Weekends

Bij Happy Weekends regelen ze alles voor jou van A tot Z. En ze doen dat net dat tikkeltje plezant anders. Voor velen goed gekend van de memorabele groepsreizen, maar in het aanbod vind je nu ook tal van originele arrangementen om met je eigen gezelschap te ondernemen. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Paul, oprichter van Happy Weekends, aan het woord: "Ik word blij te zien hoe anderen zich amuseren. Van de vriendschappen die ontstaan tijdens zo'n weekend. Van de diepgaande gesprekken die er onvermijdelijk van komen. Van de warme menselijke contacten."
Meer info: www.happyweekends.be

Een K-doos ter waarde van 100 euro

Met een K-doos, de leukste cadeaubon van de Kempen, kan je aankloppen bij heel wat Kempische handelaars en dit over diverse sectoren heen. Denk aan culinair genieten, een dagje wellness, een nieuwe outfit of een fleurige bos bloemen. Voor ieder wat wils dus. Kortom, met een K-doos kan je iedereen blij maken. In dit geval vooral jezelf! 
Meer info: www.k-doos.be