Wandelgeluk in Kasterlee

Kom wandelen in Kasterlee en ervaar de rust, kilometers natuur en zoveel meer. Ervaren wandelaars, beginnende wandelaars, avontuurlijke of culinaire wandelaars … iedereen is welkom.

WANDELSUGGESTIES
In het land van de Slapende Reus worden wandelaars met verschillende klimmetjes uitgedaagd. Met een beetje geluk spot je een hert of ander wild in de Calievallei. Of ontdek de stilte aan de oevers van de Kleine Nete. 

Kies voor één van de vele logeeradresjes, zodat je langer kan genieten van onze prachtige natuur en van culinaire avonden. Want wees maar zeker dat je smaakpapillen in de watten gelegd worden bij de Kastelse horeca.

Trek er met familie op uit  en ontdek het TrekJan-Pad of De Beestige Bosbewoners. Kinderen zullen zich op deze wandelingen niet vervelen.

WANDELEN MET SMAAK
Een schilderachtige wandeling van 8 km neemt je mee over de heuvels van Kabouterberg en langs de Kleine Nete. Je stopt bij drie verschillende horecazaken om te genieten van een hapje en aperitief, een hoofdgerecht en taart met koffie of thee.

Drie gangen, drie horecazaken en een mooie wandeling, dat is ‘Wandelen met Smaak’. Natuur en lekker eten vormen de ingrediënten voor deze tocht.

Kijk voor alle details op www.visitkasterlee.be.

Info en reservatie:
Toerisme Kasterlee
Markt 42 - 2460 Kasterlee
+32 14 84 85 19
toerisme@kasterlee.be
www.visitkasterlee.be