Vrijthof 16

Tijdens deze tocht wandel je eerst een deel over verharde wegen, nadien ga je door veel bos. Honden zijn niet toegelaten in het vertrekpunt.

  • Vrijthof 16, Hilvarenbeek (NL)
  • +31 135 05 22 85
  • Alle dagen open vanaf 9u
  • www.vrijthof16.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 11km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 6 reviews.

Jan Holemans op 17 januari 2023
Vandaag Hilvarenbeek, een heel eindje met de auto. Wandeling door de ┬┤blauw┬┤groene weiden van een landbouw-biotoop. Bos en natuur waren zichtbaar nabij maar werdt nauwelijks bereikt Te vrijthof 16 iets (koffie) gedronken uit een bruin bloemenvaasje, geen koffietas .... en geen wafels te bespeuren !!! Vaak heb ik vijf sterren met veel plezier genoteerd, ttz. drie voor de wandeling, twee voor de locatie Ditmaal zal ik streng maar rechtvaardig een ster noteren.
Reactie van Lekkerstappen
Jammer om te horen dat deze wandeling je niet zo heeft kunnen bekoren Jan. Op naar de volgende!
Maes op 01 december 2022
Voor de echte wandelaar die houdt van de natuur is het raadzaam om deze als laatste wandeling te doen. Aanloop is veel beton en een heel stuk langs de grote baan waar ge dan achteraf weer langskomt. Tussenstuk is mooi en rustig, maar met terugkomen is het dan weer een groot stuk op de hoofdbaan. Goed opletten voor de bewegwijzering want de Nederlanders zijn gierig met hun pijltjes.
Jan Caers-Verheyen op 13 november 2022
Bij het lezen van reeds eerdere reviews dachten we dat dat deze tocht niet zo mooi zou zijn, maar we vonden het toch echt wel de moeite. Het is inderdaad even wandelen langs een verharde weg en bijna hadden we de pijl naar rechts naar knooppunt 13 gemist en zouden we die lange verharde weg doorgegaan zijn, maar gelukkig zagen we het net op tijd en dat was een mooi stukje natuur om daarna terug nog even op die lange verharde weg uit te komen. Daarna kwamen we in de mooie natuur van Hilvarenbeek terecht. We hebben er echt van genoten.
Reactie van Lekkerstappen
Ah kijk eens aan, heel leuk om te horen dat jullie genoten hebben Jan!
Ludo Slegers op 22 oktober 2022
Wij vonden deze wandelroute niet zo leuk, de eerste 3km langs een grote weg met veel verkeer. Dan is er al een grote hap uit je 11km. De rest was mooi maar geen wauw gevoel. Wij hopen op beter en mooier !!!!
van wolputte wim op 17 oktober 2022
Mooie route , in t begin veel verhard maar krijgen toch een mooi stukje natuur te zien , wel vorig jaar was dit een hele mooie wandeling maar je kan nie alles hebben en blijven bewegen is onze leuze
Luc Timmermans op 11 oktober 2022
Deze wandeling vertrekt in het centrum van Hilvarenbeek ( Vrijthof 16 ) met een geweldig zicht op de Sint Petrus-Bandenkerk. Verder gaat de wandeling de eerste kilometers over verharde wegen , maar laat je er niet door ontmoedigen. De rest van de wandeling gaat door bossen en velden tot je de laatste kilometer weer over de verharde weg stapt richting het Vrijthof 16. Toen we tegen sluitingstijd ( dinsdag 18u ) arriveerden werden we toch nog heel vriendelijk onthaald door de eigenaar . Voor je deze wandeling doet , check je best de openingsuren ... veel plezier ..
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de leuke review en foto's Luc!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.