Verras iemand met een Lekkerstappen K-doos

Dat het "toch wel spijtig" is voor de horeca. Dat krijgen we heel vaak te horen en te lezen. Het is inderdaad geen Lekkerstappen Wandelfestival zoals we gewoon zijn. Ons pubiek houdt van wandelen, maar evenzeer van wat verwennerij voor of na die fikse wandeltocht. Trouwens ook de uitgelezen kans om met andere wandelaars aan het tafeltje ernaast van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. De take-away mogelijkheden zijn leuk, maar doen eenieder natuurlijk evenzeer snakken naar de echte smaakbeleving, met de voetjes onder tafel. 

En dat onze wandelaars meeleven met de horeca-uitbaters dat is ons inmiddels al duidelijk geworden. "Voor die verwenkoffie gaan we later nog eens terug" is slechts één van de vele goede voornemes die we in onze mailbox krijgen. 

Wie graag de daad bij het woord voegt kan nog iets extra betekenen voor de uitbaters. Schenk je vrienden of familie een 'Lekkerstappen K-doos' onder de kerstboom. Of om het nieuwe jaar te vieren, voor een andere gelegenheid of gewoon zomaar. De ontvanger kan deze Lekkerstappen K-doos inruilen bij heel wat vertrekpunten van het Lekkerstappen Wandelfestival. Meer info hier op onze website bij: lekkerstappen.be/cadeaubon

 

Gepubliceerd op 27 november 2020