Torenhof IJskafee

Deze tocht wordt omschreven als een rustige natuurwandeling. Je wandelt over mooie bospaden en onder oude bomenrijen. In de buurt van het vertrekpunt vind je de abdij van Tongerlo. Honden (brave) zijn toegelaten in het vertrekpunt.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 8 reviews.

Heylen chris op 13 januari 2023
Een hele mooie wandeling,90% in de bossen en het groen. Een aanrader. En daarna een lekkere pannenkoek of wafel eten in het torenhof ijskaffee ,ook een aanrader
SWOLFS LEO op 29 december 2022
heel mooie natuurwandeling , rustig , veel groen en bij aankomt leuke , vriendelijke en vlotte bediening ,
van wolputte wim op 14 december 2022
Hele mooie route doorheen de natuur , zeker en vast een aanrader .
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de review Ên leuke foto's Wim!
Piet op 29 oktober 2022
Mooie herfstwandeling en leuke ijsjes zeker bij een herfst zonnetje van 26 graden 😊
Marleen Van Stijvoort op 28 oktober 2022
Het zonnetje lokt ons naar buiten dus een wandelingetje doen in het merodebos waar wij graag wandelen en met lekkerstappen is het een afwisseling met de foto's en vragen.Het is een mooie en rustige wandeling met weinig verharde wegen .
Marie Boeckx op 19 oktober 2022
19/10 mijn eerste ervaring opgedaan met lekkerstappen. Heb de wandeling dichtst bij huis gekozen omdat ik niet wist wat te verwachten. Het was zeker de moeite. Nadien in Torenhof abdijbrood met kaas en warme chocomelk gedronken samen met mijn wandelmaatje Mitchell ( Border Collie ). Mijn hobby is fotografie, ik laat na elke wandeling foto's achter. Hopelijk is dat geen probleem. Op naar de volgende wandeling, wij hebben de smaak te pakken !!!!
Reactie van Lekkerstappen
Wat leuk om te horen dat jullie de smaak te pakken hebben! Het is zeker geen probleem dat je na elke wandeling foto's achter laat. Graag zelfs! Zo kunnen de andere Lekkerstappen wandelaars meegenieten.
Evy Sohier op 12 oktober 2022
5/10/2022 Eerste wandeling van mijn derde seizoen Lekker stappen. Dit jaar is mijn sterrenrating iets strenger, zodat de echte pareltjes beter naar boven komen. 5 sterren is enkel weggelegd voor de beste wandelingen! Afwisselend (rustige) banen en onverharde wegen, leuke wandeling. Alles vlot gevonden, alleen het woord zelf vind ik wat vreemd, maar het was toch correct. Ik had op mijn wandelblad ook de opmerking gemaakt over de paal waar Hilde het over heeft, maar ik was het al weer vergeten omdat ik mijn blad vergeten ben in het Torenhof 🙈 Gelukkig wist ik nog wel alle antwoorden 😉 Lekker appeltaartje gegeten en thee gedronken in het Torenhof met mijn (brave) hond (Duitse herder, dus geen kleintje 😊)
Reactie van Lekkerstappen
Het woord is inderdaad een beetje anders, in die zin dat het een vervoeging van een werkwoord is ;) De melding van Hilde werd reeds doorgegeven aan de Routedokter. Maar goed dat je het nog even aanhaalt hier!
Hilde Spiessens op 06 oktober 2022
Mooie route. Veel in de bossen, even naast het water. Tussen knooppunt 7 en 340 ligt een paal met nummer op de grond. Je moet daar links richting wit hek. Voor het wit hek naar rechts. Daar staat terug een nummer.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de melding Hilde. We doen het nodige.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.