TODI

Deze wandelroute brengt je langs de bossen en de mijnterril van Beringen mijn. Het duikcentrum met vissen, de grote Fatih Moskee en de Avonturenberg zijn de voornaamste bezienswaardigheden

  • Impact corona: TODI is geopend.
  • be-MINE 1, Beringen
  • 011 36 05 28
  • Open vanaf 12u, di + do gesloten, feestdagen ook open
  • www.todi-brasserie.be
  • Lengte van de wandelroute: 8km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 5 reviews.

Leo Cuypers op 14 februari 2021
Niet de best uitgestippelde wandeling er zijn meer mogelijkheden daar, spijtig is maar één ster waardig.
Evy Sohier op 12 januari 2021
Eerste wandeling van deze website, en zoals de anderen al schreven, veel asfalt... Het hielp ook niet dat het mistig was en dat we onze wandeling in het donker eindigden, dus de avonturenberg was ook niet wat het moest zijn. Jammer ook dat de brasserie gesloten was, dus geen stempel of code kunnen bemachtigen... Vroeger reeds een keer hier geweest om te duiken, en ik kom zeker nog eens terug, maar dan als het beter weer is, en met een zelf uitgestippelde wandeling.
Maes op 17 november 2020
Spijtig dat ik hier nog een ster voor moet geven, maar zoals annie zegt, meer een fiets dan wandelroute. Ik denk 100 m zandweg en de rest beton.
Annie op 11 november 2020
Neem uw fiets mee Doe de toer met de fiets Doe daarna de vaste toer veel leuker
Wens Herman op 18 oktober 2020
We zijn hier gisteren gaan wandelen en vonden dat we redelijk veel op de asfalt gelopen hebben. Ondanks dat we langs weerszijde van de weg overal plaatjes zagen van wandelingen door het bos zou het mss wel fijn zijn om daar iets meer te wandelen ipv op de weg. TODI is wel een hele mooie brasserie waar je zelfs naar de duikers tussen de vissen kunt gaan kijken!!!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.