't Belshof

Tijdens deze wandeltocht geniet je van de prachtige natuur rondom het driedorpenpunt Geel, Meerhout, Mol. Kleine honden zijn toegelaten in het vertrekpunt, indien ze proper zijn.

  • Veltjensstraat 39, Geel
  • 014 31 78 35
  • Open vanaf 11u, di + wo + do gesloten
  • Jaarlijks verlof: 19 sept tem 7 okt en 10 tem 26 jan
  • taverne-belshof.be
  • Lengte van de wandelroute: 9.5km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 10 reviews.

Gert Breugelmans op 17 januari 2023
Mooie route ... alhoewel deze niet zo heel ver van een drukke baan ligt ervoer ik dat niet als storend. Zeker nog eens terug doen, maar dan wat meer overdag. Nu was ik wat laat vertrokken waardoor ik de laatste 2km quasi in het donker heb moeten stappen.
Willy op 09 januari 2023
Mooie wandeling, afwisselend verhard en onverhard. Daarnaast een toplocatie met lekker eten en vriendelijke bediening.
SWOLFS LEO op 29 december 2022
heel mooie en leuke wandeling , veel zandwegen en als afsluiter vriendelijke bediening door t Belshof personeel ,
Jan holemans op 21 november 2022
Uitstekende koffie en wafel met slagroom bij startplaats in tbelshof en dat is het belangrijkste.
Jan Caers-Verheyen op 18 november 2022
Ook deze wandelroute mocht er best zijn met de mooie knooppunten door de bossen van Geel Bel. De verharde wegen waren rustig en dus ook aangenaam om er over te wandelen. Na de wandeling zeer vriendelijk onthaald geweest in het Belshof.
Maes op 16 november 2022
Het weer was goed. Onze 5 de tocht. Mooie wandeling. Alleen is het Belshof dinsdag, woensdag en donderdag gesloten en moet men de auto langs de baan parkeren.
Reactie van Lekkerstappen
Alle openingsuren en sluitingsdagen staan telkens vermeld bij het vertrekpunt hier op de website. Je checkt die dus best even voor vertrek. Zo kan je voor en/of na de tocht ook gaan genieten in de horecazaak!
Evy Sohier op 04 november 2022
4/11/2022 Zesde wandeling van mijn derde seizoen Lekker stappen. Dit jaar is mijn sterrenrating iets strenger, zodat de echte pareltjes beter naar boven komen. 5 sterren is enkel weggelegd voor de beste wandelingen! Jammer genoeg veel verharde baan. Gelukkig ook wel wat stukken onverhard, daardoor was mijn hond nogal vuil en heb ik hem in de koffer gelaten toen ik iets ging drinken en eten. Ik had toen nog niet deftig gelezen dat hij sowieso niet binnen mocht (Duitse herder kan je niet echt klein noemen 😁), maar ik vond het maar normaal dat hij niet mee ging met zo'n vuile poten. Over honden gesproken: in de straat Grees, tussen knooppunt 27 en 30, kwam er een loslopende Duitse herder op mijn hond afgelopen. Was dit eenmalig of loopt hij vaker los, geen idee. Ik heb niet direct een eigenaar gezien, de auto die me tegemoet kwam heeft enkele keren geclaxonneerd maar daar kwam geen reactie op. Hij was zeker niet agressief, maar ik kan me voorstellen dat het toch wat beangstigend is als je er met een kleine hond voorbij komt. Na enkele tientallen meters is hij terug gelopen van waar hij tevoorschijn was gekomen. In het vertrekpunt een lekkere wafel gegeten en een thee gedronken. Heel vriendelijke bediening.
Reactie van Lekkerstappen
Dat moet even schrikken geweest zijn... maar goed om te horen dat de hond niet agressief was. En ook leuk om te lezen dat je genoten hebt Evy :)
Steven Decleyn op 25 oktober 2022
mooie route , veel zandwegen en toch goed bewandelbaar. top bediening , laat in oktober maar mooi weer en terras was nog open.
Reactie van Lekkerstappen
Kijk eens aan, zalig!
Bloemen Erwin op 23 oktober 2022
rustige en gevarieerde wandeling. aan knooppunt 23 even opletten want de paal staat verscholen tussen het groene gewas
Jos Vercammen op 09 oktober 2022
Mooie route,vriendelijke ontvangst en lekker gegeten.
Reactie van Lekkerstappen
Top top top, bedankt voor je review Jos!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.