Port Aventura

Deze wandelroute vertrekt aan de mooie jachthaven en brengt je langs natuurgebied De Maat, bunkers en het kanaal.

Bij aanvang van het wandelfestival was er een fout in de signalisatie geslopen, met name één van de knooppuntenbordjes stuurde je de verkeerde kant op. De routedokter heeft dit euvel inmiddels verholpen, dus je kan weer met een gerust gemoed op pad. Met dank aan de wandelaars die ons hiervan op de hoogte brachten. 

 

  • Impact corona: De verbruiksruimte van Port Aventura is momenteel niet geopend. De zaak biedt wel afhaalmogelijkheden.
  • Zilvermeerlaan 9, Mol
  • 014 47 22 57
  • Onder normale omstandigheden: Ma tem wo open vanaf 11u, za + zo vanaf 10u. Do + vr gesloten.
    Tijdens de sluiting van de horeca voorziet Port Aventura iedere zondag de mogelijkheid tot aankopen van een 'gemakzak', een knapzak met heel wat lekkers. Op 20 en 27 december zijn deze knapzakken verkrijgbaar in een speciale 'kerst-editie'. Bezoek hun Facebookpagina voor meer info.
  • www.zilvermeerhaven.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 10,5km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 12 reviews.

Karolien op 28 december 2020
Mooie wandeling met prachtige uitzichten. Na een paar donkere dagen enorm genieten met dat zonnetje op je snoet of in je rug.
jozef vleugels op 20 december 2020
Ik kan de superlatieven van de meeste beoordelingen volmondig bijtreden. Dit is een van de top-wandelingen. Zeer mooie natuur met veel afwisseling. Spijtig van enkele twijfel-punten in de bewegwijzering. Aan paal 45 is geen aanduiding te zien voor 49 ,je wordt daar direct naar de verharde kanaalweg gestuurd terwijl je gerust nog verder door het bos kan gaan. Bij het buitenkomen van het bos staat de paal 47 langs de overkant van de weg ,terwijl men ook hier rustig in het bos kan blijven tot aan de brug.Allemaal niet zo erg maar dit doet toch wat twijfelen.
marc en nicole op 18 december 2020
Top-wandeling. super zonnig weer erbij maakte het nog mooier! genieten...
treza op 06 december 2020
op 6-12-2020 deze route gewandeld ,is echt een aanrader mooi mooi, echt om over te doen.
Charles Oorts op 19 november 2020
Mooi, bij de betere.
paul op 07 november 2020
Zeer mooie route! Gewandeld op een zaterdag in november: Was wel heel druk met fietsers langs het kanaal, en mountainbike route. Even uitkijken dus.
Frie op 05 november 2020
Heel mooie afwisselende wandeling ! Toffe bospaadjes en kleurige vergezichten.... in één woord: Genieten !
Martha Taelman op 05 november 2020
Omdat we dit zulke mooie wandeling vonden hebben we ze terug gewandeld!!! Prachtig gewoon en de wegwijzer aan knooppunt 47 is reeds in orde!!! Een hele dikke, dikke dank je wel, voor de vlugge opvolging en aanpassing. Groetjes, Martha
Leo Cuypers op 01 november 2020
Een zeer mooie natuur wandeling en bij het vertrek een heerlijke knapzak voor onderweg, wel op voorhand reserveren zeker een aanrader. aan knooppunt 46 is de knooppunten dokter langs geweest en heeft er nieuwe bordjes geplaatst richting 47.
Inge op 22 oktober 2020
Zeer mooie wandeling, 1 van de beste die wij al gedaan hebben. Zeker een aanrader voor iedereen!
Haesendonckx Rita op 05 oktober 2020
Supermooie wandelroute. Het was mijn eerste wandeling van lekker stappen en dit is zeker voor herhaling vatbaar . Zeer afwisselend landschap langs meren en kronkelende bospaadjes .
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de review Rita. Wat leuk om te lezen. Nog veel wandelplezier.
Martha Taelman op 05 oktober 2020
Een prachtige wandeling, unieke vergezichten, water, bos, echt genoten van dit avontuur!!! Enkel 2 opmerkingen; - als je langs het kanaal knooppunt 46 wandelt, heb je op een punt een knooppuntpaal waar je 2 richtingen uit kan, volg het kanaal anders loop je in de verkeerde richting; - Als je knooppunt 46 bereikt moet je links achter de bunker naar boven, als je daar bent verteld knooppunt 47 dat je naar rechts moet afslaan, ga links af daar is het verkeerd aangegeven (als je rechts afslaat kom je knooppunt 48 tegen en niet 47). Verder is alles prima aangegeven en de vragen geeft een extra dimensie aan de wandeling! Proficiat voor de initiatiefnemers en hartelijk dank. We zijn van plan om dit elke week te doen. Groetjes, Martha
Reactie van Lekkertrappen
Wat leuk dat je genoten hebt, Martha. En bedankt voor de opmerkingen. Hier gaan we mee aan de slag.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.