Moor Than Koffie

Bij Moor Than Koffie kan je deze winter vertrekken op twee verschillende tochten. De eerste wandelroute brengt je langs de steegjes van Retie naar de kempische heuvelrug om langs akkers en woonkern te eindigen. Een aantal wandelaars lieten ons weten dat ze erg genoten van de wandeltocht. Anderen daarentegen waren minder enthousiast en hoopten op meer onverharde wegen en natuur. Bij Lekkerstappen willen we graag zoveel mogelijk mensen tevreden stellen en hebben we bij dit vertrekpunt een bijkomende tocht uitgestippeld voor jullie. Deze tweede route brengt je langs weilanden, door bossen en langs de Collateur, een afwateringskanaal. Wanneer je hieronder een download aanvraagt ontvang je een document met de beide routes en kan je de route afdrukken die je wenst te wandelen. 

Beide tochten zullen wellicht gesmaakt worden voor andere redenen. Laat het ons hieronder zeker weten. 

  • Impact corona: Moor Than Koffie is geopend.
  • Hulselstraat 16, Retie
  • 014 32 20 14
  • Open vanaf 8u30, ma + di gesloten, zo om 13u gesloten
  • www.moorthankoffie.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 10,4km / 13,5km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 9 reviews.

Pierre op 17 januari 2021
Mooie wandeling. Met de wegenwerken in centrum toch verwarrend. Het simpelste is van pt 122>Knooppunt 123 dan richting pijlstraat (rechts), aan lichten rechtdoor (111 daar niet volgen), kom je automatisch bij pt 110. Vanaf dan mooie wandeling en goed aangegeven.
Leo Cuypers op 01 januari 2021
Een hele mooie wandeling de 2de wandeling dit jaar van Moor Than Koffie die niet door de dorpskern van Retie gaat maar richting Hooidonk een gehucht van Retie, en als afsluiter een Glühwein en een Chocomelk bij Take a way Moor Than Koffie.
Marina Van Gelder op 26 december 2020
Heel mooie, afwisselende wandeling. Door de wegenwerken is het bord naar knooppunt 111 verwijderd, je moet niet tot aan d3 kerk gaan, maar aan het kruispunt ( begin van de wegenwerken) naar links gaan. In dat weggetje hangt terug opnieuw 111.
Marleen en Marc op 21 december 2020
Heel mooi, wel de 2de wandeling want die gaat door de velden, dorpskern is niet onze bedoeling maar pluim voor diegene die de wandelingen opstelt. Top 5 voor ons
Tvg op 07 november 2020
Een mooie wandeling met bossen en weilanden een aanrader. Nadien een lekkere take-away meegenomen!
luc op 02 november 2020
mooei wandeling,maar als U de verkorte versie doet komt men niet aan de foto met de vijver.
Martha Taelman op 31 oktober 2020
Wij wandelen liever op onverharde wegen maar als je graag een dorpskern bezoekt is dit er de ideale route voor! Wij hebben de lange wandeling gedaan en toen héél mooie onverharde wegen tegen gekomen vanaf knooppunt 141 tot en met 118, dat maakte veel goed. Enkel één opmerking, we hebben lang moeten zoeken rond de kerk naar knooppunt 111, (is deze verwijdert?) die was op heel de markt of rond de kerk niet te vinden, dan bij de knooppunten gaan zoeken op de gsm en zag dat die aan de Burchtstraat stond waar we ook de pastoor gevonden hebben, dus je ? was niet achter knooppunt 123 maar aan knooppunt 111.
kristel op 18 oktober 2020
Fantastische wandeling om Retie te leren kennen. Combinatie van dorpskern en natuur maakt het helemaal de moeite waard. Een aanrader !
antoon verwimp op 15 oktober 2020
Wij hebben de grote wandeling gedaan! Echt wel de moeite, Retie in de dorpskern verkennen langs kleine paadjes en straatjes en dan de natuur in! leuk en veel afwisseling, een aanrader en daarna iets lekker drinken bij Moor than Koffie vriendelijke bediening
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.