Iverans

Tijdens deze tocht wandel je door Natuurgebied De Rammelaars. Je wordt overspoeld door bossen en natuur. In de buurt van het vertrekpunt, aan de andere kant van het kanaal, ligt Pakawi Park. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Gestelseweg 1, Olmen
  • 0496 78 59 59
  • Open vanaf 11u, ma + di gesloten, ontbijt op zo vanaf 9u
  • Jaarlijks verlof: 21 sept tem 4 okt
    Uitzonderlijk gesloten: 24 en 31 dec
  • www.iverans.com
  • Lengte van de wandelroute: 8.3km / 10.5km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 8 reviews.

Bloemen Erwin op 29 januari 2023
mooie winterwandeling gedaan wel even verwarrend van knooppunt 6 naar knooppunt 8 een buurtbewoonster heeft ons even op weg geholpen. zij vertelde ons dat zij dat al meerdere keren gedaan had bij andere onderox gedaan had.
Els op 26 januari 2023
Vandaag onze eerste lekker stappen wandeling gedaan. Het was een fijne ontdekking. Aangename wandeling. Op naar de volgende. Vertrekpunt Iverans was een toppertje, lekker verzorgd gegeten. Heel vriendelijke uitbaters. We hopen dat ze van de zomer ook zullen meedoen met lekker trappen.
Reactie van Lekkerstappen
Dat is leuk om te horen Els. Inderdaad, op naar de volgende! Wie de vertrekpunten van het nieuwe Lekkertrappen Fietsfestival zullen zijn verklappen we nog even niet, maar die kans zit er dik in ;-)
Willy Lambrechts op 06 januari 2023
Vandaag de wandeling gedaan. Mooie wandeling waarvan zeker 2/3 over onverharde wegen door bos en natuur. Leuke startplaats met vriendelijke bediening waar het eten ook lekker was. Zeker een aanrader.
Monique Vermeesen op 04 december 2022
Het was weer genieten van een prachtige wandeling met op de achtergrond het geluid van wilde dieren(Pakawi),we waande ons een heeeeel klein beetje in het oerwoud.Genoten van een lekker etentje in de mooie zaak IVERANS. Voor herhaling vatbaar.
Jan holemans op 30 november 2022
Heel mooie wandeling met een prachtig IVERANS. Lekker eten Brusselse wafels met roomijs en fruit als garnering,fantastisch toch. Beslist vijfsterren´
Gert Breugelmans op 24 oktober 2022
Last minute beslist om een wandeling "Lekker stappen" te doen op zaterdagnamiddag. Bij het vertrek aan fietscafé Iverans dachten we dat het somber weertje ons gezelschap ging zijn. Maar niets was minder waar!!! De 1ste stappen gezet richting knooppunt 92 en daar was onverhoopt her zonnetje. De route was zeer goed, niet top, maar zeer goed. Waarom niet top? We hebben toch nog net iets teveel verharde wegen onder onze schoenen gekregen. 3km in totaal vd 10,5km. Lijkt niet veel maar was een stuk van 2,7km. Maar de prachtige lanen en paden maakten op zich veel goed hoor. De zon die de herfstkleuren prachtig deed schitteren zorgde voor prachtige plaatjes. Deze heb ik in een filmpje gegoten en op FB gepost, jullie heb ik daarin getagd. Verder kan ik niets zeggen over de duidelijkheid, daar ik de vooraf uitstippel op PC en daar een GPX bestand van maak. Deze zet ik dan op mijn GPS toestel en zo wandelen we dan de Lekker Stappen route. Maar om af te sluiten, we hebben rust en ontspanning gevonden. Dit werd dan ook nog eens bekroond met onze prachtige afsluiter in het etablissement fietscafé Iverans. Prachtige zaak waar het aangenaam vertoeven is op het terras.
Reactie van Lekkerstappen
Heel hard bedankt voor je review Gert. Leuk om te horen (en zien) dat jullie zo genoten hebben. We hebben het filmpje op Facebook gezien, geweldig! Op naar de volgende Lekkerstappen wandeltocht ;)
Pit op 16 oktober 2022
Wandeling best ok de taverne heeft ook eigen wandelingen die je kan kombineren als je enkele km meer aankunt. Zeer mooie zaak sfeervol met leuke kaart.
Ria op 12 oktober 2022
Woensdag 12 oktober weeral een mooie wandeling gemaakt ,veel bossen, mooie zaak en vriendelijke mensen.
Reactie van Lekkerstappen
Top top top, dat horen wij graag!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.