Het Vijverzicht

Deze wandeltocht wordt omschreven als een bos- en kanaaltocht. Onderweg passeer je de fiets- en wandelbrug over het kanaal, jachthutten, bunkers, de vistrap en vogelkijkhutten. In de buurt van het vertrekpunt bevinden zich mooie visvijvers. Honden zijn niet toegelaten in het vertrekpunt.

  • Zanddijk 64, Dessel
  • 014 75 80 78
  • Do open vanaf 16u, vr tem zo vanaf 11u30, ma + di + wo gesloten
    Vanaf 17u binnen enkel eters
  • Jaarlijks verlof: 2 tem 19 okt en 18 dec tem 4 jan
  • www.hetvijverzicht.be
  • Lengte van de wandelroute: 10km / 12km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 2 reviews.

Diane van den bulck op 22 oktober 2023
van begin tot einde in de prachtige natuur gewandeld ;;;mooie afsluiter van onze wandel 3 daagse ;;; en een cava als beloning in vijverzicht
Reactie van Lekkerstappen
Super leuk om te lezen Diane!
Angie op 22 oktober 2023
Voor ons een zeer eentonige route. 4 km in rechte lijn door een bos. Nadien in rechte lijn langs het kanaal. op een bepaald ogenblik kom je het bos uitgewandeld en moet je naar rechts ik denk bij 68. Is redelijk verwarrend want als je direct rechts afdraaid kom je aan het kanaal en daar staat niets meer. Je moet hier over de brug en dan ga je nadien naar rechts naar beneden enzo langs het kanaal. Als je langs de sauna gaat zit je verkeerd, terug keren en over de brug gaan dan. Ook mogen er geen honden in de zaak en toen we toe kwamen begon het net te regenen. De zaak was helemaal vernieuwd en kan begrijpen dat je geen honden toelaat binnen maar als je aan wandeltochten laat meedoen voorzie dan aub buiten een overdekte plaats eventueel gewoon met een partytent waar men met de hond kan onder zitten. Was niets van overdekking of terrasverwarming voorzien, vond ik ook wel zeer spijtige zaak. Mensen waren wel zeer vriendelijk.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de info Angie. We hebben hier op de website ondertussen vermeld dat honden niet zijn toegelaten in het vertrekpunt. Zo kunnen andere wandelaars zich hier op voorbereiden.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's (.jpeg, .jpg of .png) van 10MB uploaden.