Den Triptiek

Deze wandeltocht brengt je door landbouwgebied en Natuurgebied de Kempische Heuvelrug. Onderweg passeer je ook de kerk van Schoonbroek. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Provinciebaan 74, Retie
  • 0474 33 96 57
  • Open vanaf 10u, ma + do gesloten, ontbijt op reservatie vanaf 9u
  • Schoolvakanties: do geopend
    Uitzonderlijk gesloten: 7 + 8 februari
  • www.dentriptiek.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 10km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 8 reviews.

Willy op 03 januari 2023
Ik vond het in de beginne nogal eentonig op de verharde wegen. Daarna kwam er een mooi stuk door de bossen en onverhard om dan toch weer over te gaan op lange rechte stukken betonbaan. Voor mij tot nog toe de minst aangename wandeling.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je eerlijke feedback Willy. Op naar de volgende tocht!
SWOLFS LEO op 29 december 2022
mooie wandeling , redelijk veel verharde maar rustige wegen , bediening in triptiek was heel vriendelijk en vlot , ook lekkere pannekoeken !
Evy Sohier op 23 november 2022
23/11/2022 Negende wandeling van mijn derde seizoen Lekker stappen. Dit jaar is mijn sterrenrating iets strenger, zodat de echte pareltjes beter naar boven komen. 5 sterren is enkel weggelegd voor de beste wandelingen! Veel verharde baan, af en toe onverhard. 2 foto's en een vraag niet gevonden, maar ik was dan ook niet zo heel goed aan het opletten want... het was serieus aan het gieten vandaag... Mijn blad zag er niet uit aan het einde van de wandeling, de hond heb ik maar in de koffer gelaten en ikzelf zag er waarschijnlijk ook goed verzopen uit. Maar een lekkere appeltaart met bolletje ijs en een thee hebben mijn 'leed' wat verzacht, en de bazin heeft me ook geholpen met het woord. Achteraf toch nog eens gaan zoeken naar het antwoord op de tweede vraag, dus de auto zo ver mogelijk geparkeerd en nog een stuk te voet gedaan (nog steeds in de regen), en toen zag ik het wel... Dom dom dom...
Reactie van Lekkerstappen
Dat is vervelend Evy... Goed om te horen dat je bij Den Triptiek hebt kunnen genieten achteraf en dat ze je daar hebben geholpen met het woord.
Ria op 13 november 2022
Zondag 13 november Een mooie herfstdag .Mooie wandeling en een mooie zaak Vriendelijke bediening
Bloemen Erwin op 06 november 2022
in het begin stond er een strakke wind. daarna mooi gewandeld door bossen en velden. ook nog na het lekker eten een spelletje fun bowling gedaan met ik als winnaar
Reactie van Lekkerstappen
Geweldig Erwin! En proficiat met de overwinning ;)
Verhoeven Christiane op 02 november 2022
Ondanks de vele verharde wegen .toch ook weer veel mooie plekjes ontdekt dicht bij huis . Heel vriendey bediening . T was genieten
Sandra op 28 oktober 2022
Na de verzopen editie van vorig jaar,een nieuwe poging dit jaar. Ook nu weer veel verharde wegen. Maar de wandeling was toch mooi. Met verrassende stukken natuur. Na de wandeling lekker gegeten bij den Triptiek😋👍 Onze zondag , wandeldag was af!
Reactie van Lekkerstappen
Leuk om te horen dat je zo genoten hebt Sandra! Bedankt voor je review.
Viviane op 12 oktober 2022
Deze route was veelal over verharde wegen, was voor ons een minder aangename wandeling. Ook was er op het einde van de wandeling niet goed omschreven wat we moesten doen, met als gevolg dat we 2 km meer hadden gewandeld.
Reactie van Lekkerstappen
Dat is jammer om te horen Viviane... Normaal gezien zou het einde van de route niet zo moeilijk mogen zijn, aangezien er op het formulier netjes omschreven staat hoe we terug bij Den Triptiek aankomen: "Vanaf knooppunt 89 gaan we verder richting knooppunt 142. We blijven in de straat Kinschot en komen opnieuw aan bij Den Triptiek."
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.