De Vuvuzela

Deze wandelroute loopt grotendeels over smalle paadjes en door een bosrijke omgeving.

  • Impact corona: De Vuvuzela is geopend.
  • Tuinstraat 1, Ham
  • 011 34 71 69
  • Do tem zo + feestdagen open vanaf 10u, ma tem wo gesloten
  • www.devuvuzela.be
  • Lengte van de wandelroute: 10,7km / 6,8km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 9 reviews.

Carl op 22 februari 2021
Weer eens een zeer mooie wandeling.
Leo Cuypers op 11 februari 2021
Een mooie afwisselende wandeling door de bossen van Ham zeker nu er sneeuw lag en de paden bevroren waren, een aanrader.
Marleen en Marc op 21 december 2020
Een zeer mooie wandeling, een aanrader...gewoon genieten. Top 5
Maes Karel op 10 december 2020
Mooie wandeling, maar snap niet dat er zo vele verkeerd lopen want als ge de beschrijving goed leest en uit u doppen kijkt is dat bijna, onmogelijk. Wel goed opletten voor de plaatjes van het wandelknooppunten. Kunt beter deze wandeling doen wanneer de horeca terug open is, want moet nu wagen langs de smalle weg parkeren omdat er nergens parkeermogelijkheden zijn.
Monique Vermeesen op 24 november 2020
Heel mooie route,helaas op het einde van de wandeling ons vergist in de nrs van het Hams knooppunt naar kempisch knooppunt,met als gevolg enkele kilometers extra,dan bij aankomst aan de vuvuzela was de poort dicht met het gevolg dat onze auto achter de poort geparkeerd stond,met hulp van een sympathiek koppel hebben we onze auto toch bemachtigd,(onze eigen fout,volgende keer parkeren op de parking vooraan)
Ivo Vreys op 20 november 2020
mooie route, maar van Hams naar kempisch en dan terug Hams , zijn verschillende km verkeerd gelopen, en wij niet alleen , hebben nog zo mensen tegen gekomen.dan is het niet zo mooi meer
Helena Braem op 04 november 2020
Een hele mooie toch echt een boswandeling en ook goed aangegeven. Nu wij geen unieke code hebben wat doen we dan met de oplossing ? Mvg Helena uit lille
Reactie van Lekkertrappen
Beste Helena, hou je formulier en de oplossing goed bij. Eens de Vuvuzela de deuren weer opent kunnen jullie hen gaan steunen en meteen de code ophalen. Hopelijk keert het tij snel en kunnen we snel weer gaan genieten van de gastvrijheid van de vertrekpunten.
Kathleen op 27 oktober 2020
Prachtige natuurwandeling. 90% smalle kronkelige paadjes door het bos, dat op dit moment in de mooiste kleuren baadt. Wel goed opletten op het einde bij het overschakelen van het Kempisch naar het Hams wandelnetwerk zodat je niet kilometers verkeerd loopt zoals wij deden :-)
Anita Melis Van Herck op 24 oktober 2020
Supermooie tocht, veel door bossen. Alleen, voor knooppunt 60 en 61 hadden we de gewone plakkaatjes van de Antwerpse Kempen gevolgd. Resultaat, 1.5 km foutief gestapt. We moesten voor die 2 knooppunten de rode plaatjes van Ham Antwerpse Kempen volgen (zie foto)
Reactie van Lekkertrappen
Beste Anita, bedankt voor de feedback. Deze info werd inmiddels ook toegevoegd op het online formulier.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.