De Spartelvijver

Deze mooie wandeling loopt voor 90% door het bos in een fraai natuurgebied met heide en stuifduinen. 

  • Impact corona: De Spartelvijver is geopend.
  • Weeldsedijk 1, Hooge Mierde (NL)
  • +31 135 09 11 55
  • Open vanaf 10u, ma + di gesloten, Juli-aug: enkel ma gesloten
  • www.spartelvijver.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 10,7km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 5 reviews.

Pierre op 25 januari 2021
Zeer mooie bosrijke wandeling. Vandaag met de aanwezige sneeuw gewoon super. Momenteel enkel doen met stevige, hoge waterdichte wandelschoenen. Nederlandse bewegwijzering valt best mee eenmaal gewoon, wij Belgen zijn met onze bewegwijzering gewoon verwend. Vandaag niemand tegen gekomen, dus super Corona-vrij.
Isabelle op 01 januari 2021
Oneindig bosrijke omgeving, stevige stapschoenen zijn nodig voor de bospaden. Opletten met knooppunten, in NL liggen die altijd ver uit elkaar. Een heel rustige en stille omgeving.
Carl op 26 november 2020
Een mooie wandeling door bosrijkgebied. Gezien de slechte toestand van de (vaak lange rechte) boswegen zijn stevige wandelschoenen meer dan een aanrader. Een tip, In Nederland is het knooppuntennetwerk iets minder duidelijk aangegeven, je kan de knoopunten downloaden via: www.visitbrabant.com/nl/routes/wandelen
natuurwandelaar op 20 november 2020
Tegenvaller De wandeling zou op zich, met een afwisseling van bos en velden, zeer mooi kunnen zijn, maar is nu op dit moment door bosbeheer zeer slecht begaanbaar. Wij mij betreft is het zeker geen aanrader.
Jan Vloemans op 12 oktober 2020
Mooie wandelroute. Wel niet duidelijk of je de tweede foto op het formulier nu als eerste of als laatste tegenkomt. Beïnvloed wel de laatste vraag.
Reactie van Lekkertrappen
Dag Jan, fijn dat het een mooie tocht was. De foto mag je meteen laten meetellen voor de volgorde als je hem de eerste keer tegenkomt. Succes!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.