De Proeverij

Een wandeltocht door de velden, afgewisseld met stukjes bos. Je passeert het Hippisch Centrum. In de gerenoveerde oude boerderij naast De Proeverij bevindt zich ook Brouwerij Pirlot. Honden zijn welkom in het vertrekpunt.

  • Heistraat 3, Zandhoven
  • 03 314 33 70
  • Open vanaf 12u, ma + di gesloten
  • Jaarlijks verlof: 30 okt tem 5 nov en 22 dec tem 11 jan
  • www.facebook.com
  • Lengte van de wandelroute: 9km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 3 reviews.

staf van de craen op 21 oktober 2021
de route viel best mee de drukke weg was niet zo lang stuk en je kon op het fietspad gaan voor de rest mooie landwegen en stukken onverhard als afsluiter een lekker biertje LEO je hebt gelijk was super
Reactie van Lekkerstappen
Dat horen we graag Staf. Leuk om te zien dat de Lekkerstappen wandelaars overeenkomen!
Leo Cuypers op 17 oktober 2021
Een nieuwe verrassende wandeling door velden en wegen, de geur van de bloemen kregen we er gratis bij, twee korte stukjes drukke weg, maar dat viel best mee, en als afsluiter een verrassend biertje van De Proeverij.
Reactie van Lekkerstappen
Leuk om te horen dat je genoten hebt Leo. Missie geslaagd!
Christel Heylen op 05 oktober 2021
Voor mij een tegenvaller. Buiten een 200m allemaal verharde weg met constant op de achtergrond het geluid van de 2 autostrades in de buurt. Je moet ook een heel stuk langs 2 drukke wegen. Heb wel de route gedaan zonder deelname aan de zoektocht omdat op die dag de Proeverij dicht was. Maar dit doet niets af aan de kwaliteit van de route. Jammer.
Reactie van Lekkerstappen
Dag Christel, wat jammer dat de route niet aan de verwachtingen voldeed. Misschien kan één van de andere routes uit het aanbod je beter bekoren. Spijtig dat De Proeverij gesloten was tijdens jouw bezoek. Het is zeker de moeite waard om een keertje langs te gaan tijdens de openingstijden om de gezellige sfeer te gaan opsnuiven bij wat lekkers.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.