De Kolonie

Verwacht je aan een gevarieerde wandeling langs de E10-Plas, het Park van Brasschaat en diverse groengebieden. Onderweg passeer je domein De Inslag en trekt de “sprookjesvertelburcht” de aandacht. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Sluisvijfbaan 11, Brecht
  • 03 636 08 33
  • Open vanaf 11u, do gesloten
  • www.dekolonie.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 12km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 6 reviews.

Nancy,Steve,John,Karine op 06 februari 2023
Hele mooie wandelroute,weer zat dan ook mee. De Miksebaan was een minder stuk om te wandelen door de drukte van auto’s. Maar deze wandelroute is een aanrader.
johan op 11 januari 2023
Mooie wandeling.Vooral het natuurpark in Brasschaat is de moeite.Wel spijtig is het lawaai van het verkeer op de autostrade.Zoals reeds vermeld door Jan Caers,inderdaad van punt 93 naar punt 11 is langer dan 1km stappen naast een zeer drukke baan zonder voetpad.Er zou ook een bijkomend bordje onderweg mogen geplaatst worden,daar het zo een lange weg is.Zeker een compliment voor brasserie De Kolonie,waar ik een heerlijk broodje-oostersbroodje voorgeschoteld kreeg van een heel vriendelijke dame.
Jan Caers-Verheyen op 18 november 2022
Mooie wandeling, maar enkel jammer dat we tussen knooppunt 93 en 11 een heel stuk langs een op dat moment drukke baan moesten gaan. Bij aankomst zeer vriendelijke bediening in De Kolonie.
Maes op 13 november 2022
Prachtig. Is wel 13,50 km, maar dat namen we er graag bij. Aan knooppunt 81 kunt ge 2 richtingen uit. Moet dan links het bos ingaan en komt dan langs een geklasseerd natuurmonument, uniek in Vlaanderen. Verassing. Vriendelijke bediening in de Kolonie.
Reactie van Lekkerstappen
Top! Als de route 100% gevolgd wordt zou je normaal op een tocht van om en bij de 12 km uitkomen.
Sabine op 06 november 2022
Prachtige wandeling met onderweg een leuke drankstop nl de golfclub waar iedereen welkom is. Onze hondjes kregen direct een hapje en een drankje. Bij aankomst lekker gegeten in de kolonie. Zeer vriendelijke bediening. We hebben nog lang nagenoten.
Piet op 03 oktober 2022
Zeer mooi en afwisselend goed bewandelbare wegen top in de herfst 🍂
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je feedback Piet. Leuk om te horen dat je van de tocht genoten hebt!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.