De Castelijnshoeve

Tijdens deze wandeltocht ga je de eerste 9 kilometer door het bos. Daarna wandel je door de buitenwijken van Halle. Passages onderweg: het Hallehof, de Halse bossen, domein Vrieselhof. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

Let op: er zijn enkele nieuwe knooppunten toegevoegd aan het netwerk. Tussen knooppunt 71 en 72 wandel je eerst nog langs 8, 5 en 6.
Let op: het kan op sommige plaatsen drassig zijn. Goed/stevig schoeisel dragen valt aan te raden.

  • Kasteeldreef 52, Zoersel
  • 03 336 66 21
  • Open vanaf 11u, zo vanaf 10u, ma + di gesloten
    Nov tem feb: wo open tot 17u
  • Jaarlijks verlof: 12 tem 18 feb
  • www.decastelijnshoeve.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 11.2km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 9 reviews.

Evy Sohier op 26 november 2023
Ik had mijn voorzorgen gepakt en laarzen meegenomen. Gelukkig kon de hond die dragen, want ik heb ze niet nodig gehad. Het was op sommige plaatsen wel drassig, maar niets wat mijn wandelschoenen niet aan konden. De hond heeft zich goed kunnen uitleven in de modder, en ik heb genoten van een prachtige wandeling. Ik heb 2 foto's niet gevonden, niet goed opgelet of deed mijn hond net vervelend (er waren onderweg vรฉรฉl honden, en daar kan hij niet zo goed tegen...), maar het woord is duidelijk. Nadien een heerlijk slaatje gegeten en moe en voldaan weer naar huis gekeerd.
Leo Draeyers op 16 november 2023
was zeer mooie route soms wel zeer drassig in het bos maar had veel geregent ervoor en het eten in de Castelijnshoeve was zeer verzorgd en lekker en was een vriendelijke bediening een echte aanrader en geen problemen gehad met de knooppunten !
Nicole op 15 november 2023
De wandeling vandaag geprobeerd. Helaas hebben we 2x een wijziging moeten maken omwille van wateroverlast. Je kan momenteel niet naar knooppunt 71, is van het vlonderpad naar vrieselhof. Staat daar10cm onder water, er staat een hek, geen doorgang. Wel rechtdoor naar 72. Pad naar knooppunt 73 staat ook volledig onder na ongeveer 100m, ook 10cm. Misschien beide met rubberlaarzen te doen, maar botinnen lopen onder ๐Ÿ˜‰ Verder hebben we een zonnige en prachtige tocht gehad, voor de foto en vraag zouden we nog een keertje terug moeten
Reactie van Lekkerstappen
Vervelend... We hopen dat we snel van de wateroverlast af zijn.
Bart Proost op 14 november 2023
De route was weer prachtig, een heerlijke natuur wandeling. Dank daarvoor. Maar tussen de routepunten 71 - 72 is de route vernieuwd en wordt het 71 - 8 - 5 - 6 - 72. Het staat wel ook zo aangegeven aan knooppunt 71.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de info Bart. We doen het nodige!
Nancy op 11 november 2023
Heel mooie wandeling in de prachtige herfstbossen van Zoersel. De ingekerfde boom zijn we niet tegengekomen. Ligt dit aan de omleiding tussen punt 71 en 72?
Reactie van Lekkerstappen
We kunnen je alvast verklappen dat deze foto niet de laatste op je route is!
Andy op 05 november 2023
Wederom een zeer prachtige wandeling. Heel veel natuur en zeer rustgevend. Knap gedaan.
Ann en Paul uit Heultje op 31 oktober 2023
wij hebben deze wandeling gedaan op 29 oktober het weer gietende regen en op het einde een zalig zonnetje zelf in de regen een plezante, rustgevende wandeling zeker een aanrader, altijd in de bossen, veel padestoelen gezien zelfs veel wandelaars in de Castelijnshoeve hebben we appelbeignets met koffie en taart met koffie gegeten en gedronken heel lekker en verzorgd van mij krijgt deze wandeling 5 sterren !!!!
Piet op 22 oktober 2023
Zeker doen!!! Rust gevende omgeving en weer eens anders dan vorige jaren. In de taverne waren ze zeer behulpzaam met de foutieve plaats van het vraagteken dat na nummer 20 moet komen in plaats van na 67
Reactie van Lekkerstappen
Dat is goed om te horen. Het eerste vraagteken staat inderdaad na knooppunt 20.
Chris Sprangers op 17 oktober 2023
Wat een prachtige wandeling weer zeg ! Met heeeel veel mooie natuur. Echte aanrader. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ ร“รณk bij de Castelijnshoeve weer lekker geschnasseld...๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹ Krijg mijn foto's weer ni doorgestuurd. Jammer.
Reactie van Lekkerstappen
Oei dat is vervelend Chris. En we hebben de maximale grootte per foto net verhoogd naar 10MB. Als de foto's daar binnen vallen dan zou het normaal altijd moeten lukken...
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's (.jpeg, .jpg of .png) van 10MB uploaden.