De Bosrand

Deze wandeling is een echte bostocht. Zo wandel je over mooie paden in de Schoterse bossen en over de Houterenberg. In de buurt van het vertrekpunt ligt natuurgebied Gerhagen met de VVV-toren. Honden zijn niet toegelaten in het vertrekpunt.

  • Zavelberg 12/A, Tessenderlo
  • 013 55 13 39
  • Open vanaf 10u, do gesloten
  • www.debosrand.be
  • Lengte van de wandelroute: 9.5km / 12.6km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 9 reviews.

Piet op 22 november 2023
De 13 km is ok maar niet van de mooiste mijn verwachtingen na verleden jaar lagen waarschijnlijk ook te hoog. De gerechtjes op de kaart waren echter wederom top 👍
Hilde op 19 november 2023
Deze wandeling vond ik iets minder. Het is niet echt een bostocht zoals vermeld. Ook veel onverharde wegen. Op zich een ok wandeling maar ik heb hier al mooiere wandelingen gedaan.
Reactie van Lekkerstappen
Jammer om te lezen dat deze wandeltocht niet helemaal aan je verwachtingen voldeed Hilde. Toch nog een mooie 4 sterren-review!
Johan op 13 november 2023
Mooie wandeling bij ons achter mijne hof op plaatsen geweest waar ik nog nooit ben geweest.
Evy Sohier op 11 november 2023
Deze kon me dit jaar niet zo bekoren... Vorig jaar prachtige wandeling, veel door het bos, ik heb zelfs de familie nog een keertje meegenomen achteraf. Bij de deze ga ik dat niet doen. Veel te veel baan naar mijn goesting. Ik had gehoopt door de lange route te nemen nog wat extra groen te kunnen meenemen, maar dat viel ook dik tegen... Al bij al een ok wandeling, maar ik ben meer gewend van Tessenderlo...
Mangelschots Florent op 31 oktober 2023
Mooie wandelroute in eigen omgeving, vooral met deze prachtige herfstkleuren! Op naar de volgende tocht.
Didden_Leclercq Herman op 30 oktober 2023
Mooi initiatief ..We gingen dit eens uittesten in Tessenderlo....prachtige wandeling en gastvrij onthaal...dat gaan we meer doen !!!
Reactie van Lekkerstappen
Dat horen wij graag Herman! Op naar de volgende Lekkerstappen wandeltocht!
Marleen op 17 oktober 2023
Voor natuurliefhebbers is deze wandeling een aanrader. Bedankt aan degene die deze uitstippelde. Horecazaak : gezellig, nog op het terras van het zonnetje genoten met vriendelijke bediening. Dit was onze eerste wandeling, kijken uit naar de volgende.
Reactie van Lekkerstappen
Een dikke pluim voor routeplanner Eddy! Inderdaad, op naar de volgende wandeling Marleen. Geniet ervan!
Angie op 16 oktober 2023
Mooie afwisselende wandeling. Horecazaak ook zeer leuk met vriendelijk personeel.
Bloemen Erwin op 15 oktober 2023
dit was inderdaad een mooie boswandeling. een van de mooiste dat wij al gewandeld hebben tussen knp 239 en knp 199 was het wel even ploeteren en ook daar een fikse regenbui over ons gekregen maar wij hadden wat geluk dat het bosrijk gebied ons wat droog hield. door wegenwerken was het wel even zoeken eer wij bij de Bosrand aankwamen. ons gps systeem stuurde ons eerst naar Brasserie Eikenhof
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de feedback Erwin. In de buurt van De Bosrand zijn er inderdaad wegenwerken aan de gang, maar de GPS zou je normaal zonder problemen tot bij het vertrekpunt moeten loodsen.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's (.jpeg, .jpg of .png) van 10MB uploaden.