De Bosrand

Bos, bos en nog eens bos. Deze wandeltocht brengt je door natuurreservaat Gerhagen. In de buurt van het vertrekpunt vind je het Bosmuseum en de VVV-toren. Honden zijn niet toegelaten in het vertrekpunt.

  • Zavelberg 12/A, Tessenderlo
  • 013 55 13 39
  • Open vanaf 10u, do gesloten
  • Jaarlijks verlof: 3 tem 17 feb
  • www.debosrand.be
  • Lengte van de wandelroute: 8.4km / 11.4km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 16 reviews.

SWOLFS LEO op 20 januari 2023
geweldig mooie en rustige wandeling , prachtige natuur e,de vriendelijkheid en lekkere soep na de wandeling in d bosrand maakte de wandeling volledig !
Jan holemans op 13 januari 2023
Stilte in het bos, even weg van de mensen, en van hun zotte wereld. Heilzaam is deze wandeling, een parel van de natuur.
Paula Vangenechten op 26 december 2022
Vandaag de wandeling gedaan. Heel mooi, heel veel bos. Achteraf iets gedronken en een snack gegeten. Heel vriendelijke bediening!!!
hilde aerts op 16 november 2022
vandaag deze wandeling gedaan samen met mijn moeder prachtige wandeling altijd in de natuur daarna lekkere soep gegeten in de bosrand. dit is mijn derde wandeling hopelijk komen er zo nog meer !!!
Reactie van Lekkerstappen
Super Hilde! Goed bezig, en op naar de volgende tocht ;)
van wolputte wim op 16 november 2022
Van t begin tot het einde mooi nu met al zijn prachtkleuren , rustgevend en een hele mooie zaak
Reactie van Lekkerstappen
Dat is leuk om te horen Wim! Bedankt ook voor de mooie beelden!
Dirk op 10 november 2022
Super mooie route, vriendelijke eigenaars en heel lekker gegeten. Taverne is door wegwerkzaamheden minder goed bereikbaar maar de eigenaar ging dit oplossen.
Greet Smet op 24 oktober 2022
mooie paddenstoelen gezien
Theys nicole op 23 oktober 2022
Prachtige wandeling in de mooie bossen van gerhagen, de taverne super lekker eten
Evy Sohier op 21 oktober 2022
19/10/2022 Vierde wandeling van mijn derde seizoen Lekker stappen. Dit jaar is mijn sterrenrating iets strenger, zodat de echte pareltjes beter naar boven komen. 5 sterren is enkel weggelegd voor de beste wandelingen! Wauw. Fantastisch. Bijna geen verharde baan, continu in het groen. Dit zijn wandelingen zoals ik ze het liefste heb!
Reactie van Lekkerstappen
Ah top! Dat horen wij graag Evy!
Theys nicole op 20 oktober 2022
We vonden het een zeer mooie tocht door de bossen de kleurenpracht en ja de stickers zijn van de vuilbak afgetrokken ( spijtig) maar eens binnen in de bosrand ben je dat snel vergeten lekker eten ,prima keuken en goede gastheer
Lief & Ludo op 16 oktober 2022
Super knappe wandeling, zeer goed aangegeven, mooie natuur en pure rust en met een kleurenschakering om U tegen te zeggen !!! Een echte aanrader. Deze knappe wandeling afsluiten met een lekker natje en droogje bij de Bonsrand, maakt dat we een geslaagde dag gehad hebben ! TOP Onderox, doe zo verder 🥂
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat jullie het naar je zin hadden. Goed bezig en op naar de volgende!
Van Accom Ludo op 16 oktober 2022
We hebben vandaag super genoten van de wandeling helemaal ons ding en we hebben ook de zoek tocht gedaan dat het juist is valt nog te bekijken maar voor ons hoort hij zeker tot de 5 mooiste, op naar de volgende !
Reactie van Lekkerstappen
Dat is super leuk om te horen Ludo! Bedankt!
Piet op 16 oktober 2022
Op zondag 8/10. Mooi met veel eetbare kastanjes. Let op bij foto P is er ee stikken weg maar er is geen andere vuilbak dus ok Zeer verzorgde gerechten, de keuken is top
Angelique op 12 oktober 2022
Voor een boswandeling zeer mooi, droog en zonnig doordat het niet te dicht bebost is. Zeker een aanrader in de herfst met al die paddenstoelen. Ook veel banken onderweg om lekker te relaxen. Na de wandeling zeer veel keuze in horecagelegenheid maar ik raad zeker de startplaats aan, top personeel en zeer lekker eten. Wel rekening mee houden dat honden niet binnen mogen maar blijven wel tafels buiten staan en is water voorzien voor de honden. Dus een echte wandelaar vind het niet erg om nadien buiten te moeten zitten.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je review Angelique, dat is leuk om te horen. Honden zijn inderdaad niet toegelaten binnen in het vertrekpunt, buiten zijn ze uiteraard wel welkom.
Marina Van Gelder op 06 oktober 2022
Heel mooie route door de bossen. Daarna lekker gegeten in de gezellige taverne met vriendelijke gastheer. Een aanrader!
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je review Marina, leuk om te horen!
Ria op 05 oktober 2022
Woensdag 5 oktober mooie wandeling. Veel bossen en goei weer. Wat wil een mens nog meer .
Reactie van Lekkerstappen
Zo is dat Ria, héél leuk om te lezen!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.