Brasserie De Mart

Deze wandeltocht vertrekt in het centrum van Merksplas om vervolgens de natuur in te duiken. Onderweg passeer je het Turnhouts Vennengebied, serres en uitgestrekte weilanden. Vlakbij het vertrekpunt bevindt zich het gemeentehuis van Merksplas. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Markt 17/1, Merksplas
  • 0468 35 50 75
  • Open vanaf 10u, wo gesloten
  • de-mart.be
  • Lengte van de wandelroute: 11.6km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 6 reviews.

Peeters Herman op 19 januari 2024
Vandaag onze auto geparkeerd aan de Kapel O L v van de stilte aan Kp 74, dan door de sneeuw en de rijm van het vriezen vertrokken voor een mooie wandeling met hel blauwe hemel en goud gele zonneschijn.Tussen Kp 20 en 25 bordje gemist en daardoor 2,4 km extra, was goed weg gestoken . Dan weer wat misérie met de Kp 88-23-83 maar toch goed aangekomen bij de brasserie. Toffe en vriendelijke bediening en wat wij besteld hadden voor lunch was super . Brasserie zat toen ve vertrokken ook afgeladen vol , zegt eigelijk genoeg voor op een werkdag. Nadien door de velden en bossen naar onze wagen. Het was weeral een fijne dag geweest, dus voldaan terug naar Herenthout.
monique huybrechts op 01 december 2023
Gisteren deze wandeling gedaan een rustige toch mooie wandeling. Het was gene regen maar toch wel een guur weertje. Nadien lekker iets warms gedronken bij de altijd vriendelijke Rik.
Evy Sohier op 29 oktober 2023
Afwisselend verhard en onverhard. Veel lange rechte stukken. Ik had beter buienradar gecheckt vóór ik vertrok, want ik heb 8km door de regen gewandeld. Mijn papier was herleid tot een vodje, maar gelukkig alles kunnen vinden. Het opschrijven was minder evident, dan maar een notitie in de gsm 😅 Gelukkig scheen het zonnetje na die 8km, en kon ik nog een beetje opdrogen. De hond heb ik in de koffer gelaten toen ik iets ging drinken. De eigenaar vond het niet erg dat hij mee binnen zou komen, maar daar ligt hij op zijn gemak, het was nogal druk binnen.
Reactie van Lekkerstappen
Na regen komt altijd zonneschijn! Bedankt voor de review Evy.
Diane van den bulck op 24 oktober 2023
Eerste deel van de wandeling was mooi tweede deel was veel beton ;;; de minst mooie van de zes wandelingen tot hiertoe;
Maes op 22 oktober 2023
Zitten mooie stukken tussen, maar toch voor 70 procent beton en daar houden wij niet van. Is onze 2 de en toch al mooier dan die in Arendonk. Brasserie De Mart is een gezellige café om iets te drinken maar om te eten wat kantine achtig. Nochtans, hebben dagsoep en croque hawai geeten en was toch lekker.
Theo en Jeanne op 11 oktober 2023
Mooie rustige wandelroute… afwisselend en vooral landbouwgebied,..
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's (.jpeg, .jpg of .png) van 10MB uploaden.