Jubileumreis Mallorca krijgt een extra periode

Arendonk – 10 jaar Lekkerstappen vieren we volgend voorjaar met een wandel- en fietsvakantie op Mallorca. Aanvankelijk waren er twee periodes gepland in april 2024, maar die waren op minder dan een maand volgeboekt. Het goede nieuws is dat er nu een derde periode komt, namelijk van 23 tot 30 april 2024. Ook nu is de boodschap om snel te reserveren, want dit wordt meteen ook de laatste.

Nog even samenvatten. We vliegen vanuit Eindhoven naar Palma de Mallorca en daar staat de bus klaar om je naar het hotel te brengen. Dat hotel is het prachtige 4-sterren Portomar Apartments in Portocolom van bouwonderneming Dockx uit Dessel. Je verblijft er in een mooi appartement met balkon en maakt gratis gebruik van de faciliteiten zoals het openluchtzwembad. Het verblijf is in halfpension: ’s morgens wacht je een uitgebreid ontbijt en ’s avonds een heerlijk 3-gangenmenu.

FIETSEN EN WANDELEN
Vanuit het hotel en in de omgeving zijn er fietsroutes en wandelingen van verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden. Je kiest welke voor jou het meest geschikt zijn. Fietsen en wandelen doe je aan de hand van de routebeschrijvingen en tips die je ter plaatse ontvangt van de Lekkerstappen- en Happy Weekendsmedewerker. Er wordt in principe niet in groep gefietst of gewandeld, maar je doet dit op eigen tempo. Tenzij je verkiest om in groep te fietsen of wandelen en dan wordt dit ter plaatse georganiseerd. Een fiets huur je ter plaatse.

NATUURLIEFHEBBERS
Mallorca is niet alleen een populaire bestemming vanwege zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar ook vanwege zijn ongelooflijke mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Het eiland heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar mooie landschappen en sportieve uitdagingen.

PRIJZEN
€ 1.159 p.p. op een 2p-kamer, incl. vlucht Eindhoven – Palma de Mallorca heen en terug, 10 kg handbagage, 20 kg ruimbagage, 7 nachten in halfpension, bustransfer luchthaven – hotel en terug op Mallorca, dagelijks programma met wandelingen en fietstochten, volle Lekkerstappen-spaarkaart, verblijfstaksen, CO2-compensatie voor de vlucht, Lekkerstappen/Happy Weekends-begeleiding, BTW. Niet inbegrepen: lunches en dranken, fietshuur, lokale verplaatsingen,…
Single: + € 220 p.p.

MEER INFO EN RESERVATIE
Deze Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca van 23 tot 30 april 2024 is exclusief te reserveren bij reisorganisatie Happy Weekends, Geelsebaan 3, Retie, Tel. +32 (0)14 75 71 16, info@happyweekends.be, www.happyweekends.be

Rechtstreekse boekingslink: https://happyweekends.be/weekends-fietsen/jubileumreis-lekkerstappen-naar-mallorca 

Gepubliceerd op 21 november 2023