Nooz in Grobbendonk

Contactgegevens

Nachtegalendreef 40
2280 Grobbendonk

Telefoonnummer: +32 14 50 20 53
Nooz staat voor 100% genieten en enkel aandacht voor elkaar, geheel privé met oneindig veel ruimte, zonder uurwerk of externe prikkels.

Noozen kan op vijf verschillende locaties, gaande van enkele uurtjes, één overnachting tot een volledige week. Je hebt keuze uit heel wat verschillende ervaringen zoals synchrone en ritmische (duo)massages, sauna, privé bioscoop op de kamer, privé tafelen op de kamer, bijzonder overnachten, enz. Samen stellen we jouw gewenste ervaring samen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De vijf locaties:
Noozen met buitengewone ervaringen op 1.5 ha luxe, bos en natuur. (www.nooz.be)
Noozen in je exclusieve privé wellness-penthouse met verbluffende Skyline op de 21ste verdieping. (www.skynooz.be)
Noozen in de ForestLodge op je eigen privé 'boseiland'. (www.luxewellnessovernachting.be)
Noozen in een privé wellness vissershuisje. (www.seanooz.be)
Budgetvriendelijk noozen. (www.loftaanhetwater.be)

Bij Nooz kan je altijd 100% genieten van ongekende ervaringen, in alle rust, zonder tijdsdruk of vreemde mensen. Het is een uniek concept in Europa. De ideale plaats voor je vakantie of om je relatie met je partner, vriend, vriendin, familie opnieuw te versterken.

Wie komt noozen, maakt kennis met het resultaat van onze passie en gedrevenheid. Tot ver in het buitenland staat Nooz op de kaart en de awards van Trip Advisor, Zoover en Traveller's Choice zijn inmiddels niet meer te tellen. Deze worden toegekend door onze gasten die we in de voorbije jaren bij Nooz mochten verwelkomen. Voor ons de mooiste erkenning en een drijfveer om het steeds beter te doen.