Wandelroutes

Lekkerstappen bundelt de leukste wandelarrangementen, kant-en-klaar. Wandelen is prettig maar nog leuker wanneer er onderweg wat te beleven valt. Alle arrangementen zijn zelf samengesteld, uniek en tot in de puntjes verzorgd. Je gaat op pad met een correcte en gedetailleerde routebeschrijving. En wat de horecazaken aanbieden, doorstond een strenge toets.

Wandelfestival

Traditiegetrouw sluiten we het wandelfestival af op 31 maart. Ook dit jaar hebben we goed nieuws: een deel van de wandeltochten blijven de komende maanden nog beschikbaar, telkens als traditionele route én als wandelplusroute. Nog tot en met 30 september 2019 kan je er terecht. En uiteraard blijf je kans maken op mooie prijzen.

LET OP: wegens omstandigheden is Villa Muun niet langer een vertrekpunt van het Lekkerstappen Wandelfestival.

Hoe deelnemen?
Je vraagt tijdens de normale openingsuren van één van de deelnemende horecazaken een routebeschrijving. Je betaalt 5 euro en ontvangt daarvoor een huisproever of een tegoedbon. Tijdens de tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto’s in de juiste volgorde. Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waardoor je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie.

Wandelplusroutes

Hier worden de standaardtochten gecombineerd met een heerlijke maaltijd. Voor 29,50 euro krijg je er de routebeschrijving, koffie of thee met een huisproevertje vooraf en een voor- en hoofdgerecht na de tocht. Wil je er een complete uitstap van maken, dan staan er ook wandelplusroutes met overnachting voor je klaar. Voor 78 euro per persoon (op basis van een tweepersoonskamer) krijg je bovenop de culinaire plus een overnachting en ontbijt in een prachtige B&B.