Wandelroutes

Lekkerstappen bundelt de leukste wandelarrangementen, kant-en-klaar. Wandelen is prettig maar nog leuker wanneer er onderweg wat te beleven valt. Alle arrangementen zijn zelf samengesteld, uniek en tot in de puntjes verzorgd. Je gaat op pad met een correcte en gedetailleerde routebeschrijving. En wat de horecazaken aanbieden, doorstond een strenge toets. Onze wandeltochten lopen van 1 oktober 2018 tot en met 31 maart 2019.

Wandelfestival

We hebben voor jou een recordaantal van 51 nieuwe wandelroutes in petto. Elke tocht is zo’n 10 kilometer lang en brengt je over voornamelijk onverharde wegen langs de mooiste plekjes van de Kempen en de Noordertuin, de streek ten noorden van Antwerpen. En uiteraard zijn er weer heel wat mooie prijzen te winnen!

Hoe neem je deel?
Je vraagt tijdens de normale openingsuren van één van de deelnemende horecazaken een routebeschrijving. Je betaalt 5 euro en ontvangt daarvoor een huisproever of een tegoedbon. Tijdens de tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto’s in de juiste volgorde. Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waarmee je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie. Telkens je een deelnemingsformulier koopt, krijg je een stempel op jouw wandelkaart, die ook ter plaatse te verkrijgen is. Met vijf stempels is die kaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart.

Wandelplusroutes

Zes wandelroutes met net dat tikkeltje meer. Hier kunnen de standaardtochten gecombineerd worden met culinair genot. Voor 29,50 euro ontvang je de normale routebeschrijving, koffie of thee met een huisproever bij ontvangst en een voor- en hoofdgerecht bij aankomst van de tocht. Wil je er een complete uitstap van maken, dan staan er ook wandelplusroutes met overnachting voor je klaar. Voor 78 euro (op basis van een tweepersoonskamer) krijg je bovenop de culinaire plus nog eens een overnachting en ontbijt in een prachtige B&B.