Torenhof IJskafee

We verlaten Tongerloo en passeren een gerestaureerde site van de beddermolen. Via velden komen we in de woonwijken van Zammel om daarna langs de Nete door de natuur te wandelen. En eindigen doen we langs park de Merode en het gemeentehuis. 

  • Impact corona: Torenhof IJskafee is geopend.
  • Geneinde 1, Westerlo
  • 014 54 43 91
  • Open vanaf 9u, ma + di gesloten, zomervakantie: enkel ma gesloten
  • www.tijdvoorijs.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 9,4km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 7 reviews.

jozef vleugels op 21 februari 2021
Vrij veel verharding maar daarmee kom je ook in het mooie centrum, de eerste (winter) zon (17°) maakte de wandeling zeer aangenaam door een mooie natuur.
Guy en Riet op 14 februari 2021
Bij een stralend zonnetje in een winters landschap is dit best een mooie wandeling. We hadden vooraf het groot wandelontbijtpakket gereserveerd en dit heeft uitstekend gesmaakt onderweg. Doe daar ook nog een take-away koffie bij onder de Lindeboom op de markt van Westerlo en deze wandeling kan niet meer stuk.
Leo Cuypers op 13 december 2020
Wandelen langs velden en wegen langs de Nete en kastelen in Westerlo, lekkere tapas en een glühwein bij vertrekpunt Torenhof Ijskafee.
Lieve dierick op 13 december 2020
Eerst lekker ontbijt gehad na overnachting op de parking met mobilhome. 👍 Daarna mooie gevarieerde wandeling. En afgesloten met een glaasje gluwijn.
Marleen op 28 november 2020
Mooie wandeling langs molen en nete
Martha Taelman op 23 november 2020
Een mooie wandeling, spijtig wel wat door bebouwd gebied terwijl er zovéél bosgebied is in Westerlo! Genoten van de koffie en het gebak nadien, wel buiten verbruikt en dat was even geleden en héél lekker.
Rudy J op 03 oktober 2020
Route loopt vrij veel door bebouwd gebied. Een kwart v/d route loopt langs de grote nete wat een mooi wandellandschap is. Voor je vijf euro krijg een gebakke wafel van eigen bakkerij of een bolletje ijs met koffie of thee.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.