Torenhof IJskafee

We verlaten Tongerloo en passeren een gerestaureerde site van de beddermolen. Via velden komen we in de woonwijken van Zammel om daarna langs de Nete door de natuur te wandelen. En eindigen doen we langs park de Merode en het gemeentehuis. 

 • Impact corona: De verbruiksruimte van Torenhof IJskafee is momenteel niet geopend. De zaak biedt wel afhaalmogelijkheden.
 • Geneinde 1, Westerlo
 • 014 54 43 91
 • Onder normale omstandigheden open vanaf 9u, ma + di gesloten.
  Tijdens de sluiting van de horeca is de geopend op zaterdag en zondagvoormiddag van 8u tot 12u. Je kan er terecht voor heel wat lekkers, denk aan een afhaal ontbjit of brunch, meeneem koffie of thee, gebak, koekjes, chocolade, ...
  Tijdens de kerstvakantie ook op woensdag geopend.
 • www.tijdvoorijs.be
 • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
 • Lengte van de wandelroute: 9,4km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 5 reviews.

Leo Cuypers op 13 december 2020
Wandelen langs velden en wegen langs de Nete en kastelen in Westerlo, lekkere tapas en een glühwein bij vertrekpunt Torenhof Ijskafee.
Lieve dierick op 13 december 2020
Eerst lekker ontbijt gehad na overnachting op de parking met mobilhome. 👍 Daarna mooie gevarieerde wandeling. En afgesloten met een glaasje gluwijn.
Marleen op 28 november 2020
Mooie wandeling langs molen en nete
Martha Taelman op 23 november 2020
Een mooie wandeling, spijtig wel wat door bebouwd gebied terwijl er zovéél bosgebied is in Westerlo! Genoten van de koffie en het gebak nadien, wel buiten verbruikt en dat was even geleden en héél lekker.
Rudy J op 03 oktober 2020
Route loopt vrij veel door bebouwd gebied. Een kwart v/d route loopt langs de grote nete wat een mooi wandellandschap is. Voor je vijf euro krijg een gebakke wafel van eigen bakkerij of een bolletje ijs met koffie of thee.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.