Taverne De Kei

Verwacht je aan een wandeltocht door velden en natuur. Net naast het vertrekpunt vind je het vliegveld, de duinen en de speeltuin van de Keiheuvel. Honden (enkel kleine!) zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Licht Vliegwezenlaan 8, Balen
  • 014 81 25 21
  • Wo tem vr open vanaf 12u, za vanaf 11u, zo vanaf 10u, ma + di gesloten
  • Uitzonderlijk gesloten: 4 tem 6 nov
    Jaarlijks verlof: 13 tem 19 maart
  • www.tavernedekei.be
  • Lengte van de wandelroute: 8.1km / 10.2km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 8 reviews.

SWOLFS LEO op 08 januari 2023
Taverne De Kei , prachtige vertrekplaats met vriendelijke mensen en dan een wandeling van 10 km over asfalt , ongelofelijk , kan het niet geloven om in deze buurt zoiets te brengen !! , je kan er gemakkelijk 50 km wandelen door natuur en bossen , reuze kans gemist !!
Reactie van Lekkerstappen
Jammer om te horen dat deze route je niet heeft kunnen bekoren Leo. We stippelen elk jaar nieuwe routes uit voor de vertrekpunten en die lopen dus telkens anders. We nemen de feedback zeker mee naar volgend seizoen.
Wim Van Wolputte op 01 december 2022
Vorig jaar eentje van de mooiste wandeling , dit jaar viel het serieus tegen , veel te veel verhard , niet al teveel natuur terwijl ze zo n mooie locatie hebben om door het mulle zand te ploeteren .
Reactie van Lekkerstappen
Jammer om te horen dat de route je dit jaar minder kon bekoren Wim. Onze routeplanners stippelen elk seizoen nieuwe tochten uit waardoor het traject er telkens anders uitziet.
Bloemen Erwin op 28 november 2022
gisteren ondanks de druilige regen toch nog een wandeling gedaan op grond gebied Balen waar mijn vriendin afkomstig is
Maes op 10 november 2022
Toen wij de commentaar van Evy leesde hadden wij ons aan een beton wandeling verwacht, maar is toch een mooie en rustige wandeling geworden met af en toe wel een zandweg. Was onze 3 de wandeling.
Reactie van Lekkerstappen
Heel leuk om te lezen dat jullie genoten hebben van de wandeling. Goed bezig en op naar de volgende!
Marleen en Marc op 30 oktober 2022
Het eerste deel viel tegen, teveel asfaltbaantjes in woongebied..nadien werd het echt mooi. Wij deden de langere route maar heb de indruk dat de korte route meer natuur biedt. Geen 5 sterrenwandeling maar een 3
Evy Sohier op 12 oktober 2022
12/10/2022 Derde wandeling van mijn derde seizoen Lekker stappen. Dit jaar is mijn sterrenrating iets strenger, zodat de echte pareltjes beter naar boven komen. 5 sterren is enkel weggelegd voor de beste wandelingen! Een hele andere wandeling dan afgelopen zaterdag (De Kaasboerin voor de ge├»nteresseerden). Voor sommigen zal dit ideaal zijn, voornamelijk verharde baan, maar mijn hond en ik zijn toch meer fan van natuur, onverharde paden, bossen, zelfs modder. Vorig jaar was het door het zand ploegen, nu was het gewoon je kilometertjes wandelen langs rustige banen. Ik ben buiten geweest, het zonnetje scheen, de hond heeft zijn beweging gehad, maar meer vind ik er niet aan. Voor mensen die slechter te been zijn is dit misschien perfect, maar voor mij mag er meer natuur zijn. Indien je twijfelt om de langere route te doen of toch maar de korte, de langere route heeft een heel klein beetje onverharde baan, maar verder is er niet veel meer te beleven dan de kortere route. Croque hawai gegeten in het vertrekpunt (13 euro! ­čś│). Er stond een bordje verboden voor honden op de deur, dus heb ik me maar op het (niet overdekte) terras geplaceerd. Toen ik achteraf vroeg of er binnen honden toegelaten zijn (zoals op deze website vermeld), antwoordde ze 'enkel kleine honden'. Mijn Duitse herder hoort daar duidelijk niet bij, maar of je met een border collie, labrador of cocker spaniel binnen mag, geen idee... Terwijl de braafheid van een hond niet afhangt van zijn ras, maar kom. Hondenliefhebbers, wees gewaarschuwd, je mag misschien niet binnen met je trouwe vriend (en anderen wel)!
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je feedback Evy. Jammer om te lezen dat sommige dingen je niet zo konden bekoren. We hebben de info over de honden nu aangepast op onze website.
Stefan Slegers op 10 oktober 2022
Een mooie, rustige wandeling. Achteraf lekker in het zonnetje naar de zweefvliegtuigen gekeken bij een lekker glaasje en lekker eten.
Sannen Maria op 08 oktober 2022
Wij hadden ons verwacht aan een ploeteren door de mulle zand, maar het was een heel andere wandeling dan vorig jaar: een gemakkelijkere en fijne wandeling. Bedankt dat u aan de + 70 jarig dacht bij het uitwerken van de routes en verschillende wandelingen gesplitst zijn in een kortere en langere afstand. Met vriendelijke groeten, Maria.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.