t Puttershuys

Maak je klaar voor een wandeltocht door bossen, villawijken en heide. Onderweg passeer je onder andere De Lint en de Hoge Mierdse Heide. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Staatsbaan 55, Oud-Turnhout
  • 014 46 00 85
  • Wo tem za open vanaf 13u, zo vanaf 11u
    Ma + di gesloten
  • Jaarlijks verlof: 18 sept tem 3 okt, 24 tem 26 nov en 11 tem 26 maart
    Parking afgesloten wanneer 't Puttershuys niet geopend is
  • www.tputtershuys.be
  • Lengte van de wandelroute: 9.7km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 7 reviews.

Evy Sohier op 28 januari 2024
Begin en einde was verhard, het middenstuk was wel mooi. De wandeling was niet echt mijn ding wegens teveel, maar als het vertrekpunt niet vlak bij een bos/natuurgebied ligt, kan je niet veel anders. En dicht bij mij moeten lopen is een (moeilijke) oefening voor mijn hond, dus dat hebben we ook weer kunnen doen. De vragen en foto's goed gevonden, ook al dacht ik een paar keer dat ik de vraag gemist had. Af en toe modder, maar je kon er goed langs. Lekkere appeltaart in het vertrekpunt
Brigitte op 19 januari 2024
Prachtige wandeling gedaan, we hadden van alles wat en zijn daar heel blij mee. Zeker een aanrader, de liereman was zeer mooi met de sneeuw die er nog ligt, we gaan deze wandeling bij houden en binnenkort nog eens doen. De vriendelijke dame in het Puttershuys helpt waar je wil. Lekkere appeltaart.
Ria op 03 december 2023
Zondag 3 december. Mooie wandeling gemaakt met de hondjes. Mooie zaak en vriendelijke bediening. Leuk
Piet op 08 november 2023
Onbetaalbare villa’s gelukkig rustige beton wegen die over gingen in modder en diepe plassen en hindernissen van omgevallen bomen gelukkig was er het gebied van de Liereman waar ik dagen wil in wandelen zelfs met regen en wind. De vriendelijke bediening was er tot ik opmerkte dat het botertje een verval datum had van jullie 2023.
Maes op 01 november 2023
Het tussengedeelte in de liereman was een mooi stuk. Is wel een rustige route en die 60 procent beton zullen we maar nemen om van en naar het t'Putttershuys te gaan. Keuze is daar wel heel beperkt maar wel vriendelijke uitbaters
van wolputte wim op 25 oktober 2023
Het eerste half uurtje door woonwijken maar stoorde ons niet omwille van de mooie (grote) villa s maar daarna heel mooi in de natuur gestapt en zelfs een stukje extra aan toegevoegd zodat we ook door het gebied van de liereman kwamen . Heel vriendelijke bediening en genoten van de pracht van de natuur .
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de leuke review en mooie foto's Wim!
monique huybrechts op 22 oktober 2023
Gisteren eentje vanuit mijn thuisbasis gewandeld. Wel wat verharde wegen maar de Halloween skeletten maakte het toch een beetje griezelig. Ook een stuk door onze prachtige Liereman maar daar moest ik toch door enkele plassen ploeteren .Toch weer genoten mijn zaterdag was weer gevuld
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de info Monique!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's (.jpeg, .jpg of .png) van 10MB uploaden.