't Koffiehoekske

Deze wandelroute brengt je langs het typische landschap van de Kempen, met bosgebieden, beekdalen en vennen. Op deze route passeer je ook Widar, een dorpsgemeenschap voor personen met een handicap.

  • Impact corona: 't Koffiehoekske is geopend.
  • Steenweg op Zondereigen 2, Turnhout
  • 0468 03 27 23
  • Open op di, do, vrij van 9u tot 17u, op woe van 9u tot 14u en op za, zon en feestdagen van 9u tot 18u
  • www.hetkoffiehoekske.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 11,6km / 9,8km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 13 reviews.

Saskia Van Loo op 30 januari 2021
Wauw, wat hebben we ons geamuseerd! En dat het nat en drassig was ... is een understatement! We hebben onze route echt wel moeten aanpassen gewoon dat de weg volledig overstroomd was. En het bruggetje dat ons naar de overkant moest leiden, zakte volledig weg in het water... Maar we hebben ons echt rot geamuseerd!! Supermooie omgeving trouwens als je de kans krijgt om eens naar boven te kijken ipv waar je je voeten moet zetten 😅😅😅
Luc Timmermans op 06 januari 2021
één van de mooiste en leukste wandelingen die we al van " Lekkerstappen " gedaan hebben tot nu toe . Vertrek en aankomst is wel een beetje een minpunt ( gevaarlijk ) maar eens je aan het eerste knooppunt bent is het genieten van de eerste tot de laatste moment . Toch zeker als je het bruggetje bent overgewandeld . Dan begint het avontuur . Achter elke bocht is er wel een verrassing . Qua avontuur ook geen gebrek . Als je bij 't Merkske (ook beter bekend als het Laarzenpad ) bent , weet je echt wel waarom je laarzen nodig hebt . Een echte survival als je je schoenen droog wil houden .( niet gelukt dus ) . Maar ECHT geen probleem . Fun verzekerd op dit stukje van de wandeling . Moest ik hier voor het avontuur punten geven zou ik zeker een 7 op 5 geven . Een echte aanrader en laat je niet afschrikken door een ( beetje ) modder zou ik zeggen . ZEKER DOEN .
Carl op 19 december 2020
Inderdaad een van de mooiste (en avontuurlijkste) wandelingen die wij tot nu toe maakten. Gezien de horeca (tot onze grote spijt) toch gesloten is, zijn wij met de auto,zoals andere wandelaars al voorstelden, tot knooppunt 60 gereden. Van dan is het een prachtige wandeling langs zandwegen of smalle paadjes, door velden en bossen. Zoals gemeld, tussen knp 52 en 26 heb je laarzen nodig of waterdichte hoge schoenen. Zelf zijn we zo een 15 cm in het water gezakt. Toch is het de moeite om dat drassig stuk te bewandelen !
jan hendrickx op 15 december 2020
Mooie tocht. Het rondje weg had er niet hoeven bij zijn voor ons Maatr het natuurgebied maakte alles goed.
Monique Vermeesen op 07 december 2020
Weer een heel leuke wandeling.!!!
Eddy Campers op 06 december 2020
Prachtige wandeling alleen spijtig van de 1400 meter langs de grote weg, maar dat weegt niet op tegen de rest van de wandeling zeker doen alleen op een plaats wat drassig van het slijk.
Marina Van Gelder op 06 december 2020
Marina Van Gelder op 06 december 2020
Wandeling gedaan op maandag 30 november. Prachtige natuurwandeling, het mooiste stuk (vallei van het Merkske) was nogal vettig, maar echt de moeite! Zeker een aanrader!
wim van wolputte op 06 november 2020
Hele mooie route met prachtige zichten alleen het stuk van t koffiehoekje naar knooppunt 60 is gevaarlijk omdat het een smal fietspad is maar je kan de auto beter parkeren , 700 m voorbij het koffiehoekje (dat nu toch gesloten is) aan knooppunt 60 , plaats genoeg . Zeker en vast een aanrader .
Frie op 20 oktober 2020
Een prachtige, uitermate mooie groene wandelroute met zowaar sprookjesachtige trajecten (kabouterkes niet gezien, hun vele huisjes wel). Echt genieten !! Om het ontspannen, rustige zen-gevoel dat je ervaart tijdens deze wandeling te behouden, verdient het aanbeveling de eerste en laatste 700m van aan het Koffiehoekse tot knooppunt 60 met de wagen te doen wegens té gevaarlijk langs de drukke baan, waar geen voetpad is en je op het smalle moordstrookje op de baan moet stappen. De wagen kan je parkeren in de landweg aldaar, waar je de tocht dan aanvat naar knooppunt 12. (Momenteel is de parking van het Koffiehoekje overigens afgesloten wegens de sluiting door corona.)
Raf Van B. op 14 oktober 2020
Zeer mooie wandeling door de natuur, alleen spijtig dat het begin en einde langs een drukke weg is. Alleen vroegen we ons af hoe we het moeten doen met de volgorde van de foto's : in het eerste deel tref je twee foto's aan'bij knooppunt 15 en deze foto' kom je een tweede maal tegen in het tweede deel van de wandeling als terug langs knooppunt 15 passeert.
Reactie van Lekkertrappen
Dag Raf, Leuk dat je genoten hebt. Bedankt voor de feedback. Ivm de wedstrijd: je mag de foto tellen de eerste keer dat je hem tegenkomt. Veel succes.
Karel Van de Water op 13 oktober 2020
Het was een prachtige wandeling alleen het begin en het einde langs de grote baan was iets minder, maar het is zeker de moeite om deze wandeling te doen
Ilse Belmans op 11 oktober 2020
Na een heerlijk ontbijtje in het koffiehoekske . Deze mooie wandeling gedaan. Mooie wandelpaden in zeer mooie natuur. Zeker een aanrader.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.