't Koffiehoekske

Deze wandelroute brengt je langs het typische landschap van de Kempen, met bosgebieden, beekdalen en vennen. Op deze route passeer je ook Widar, een dorpsgemeenschap voor personen met een handicap.

  • Impact corona: 't Koffiehoekske is gesloten.
  • Steenweg op Zondereigen 2, Turnhout
  • 0468 03 27 23
  • di, do, vrij van 9u tot 17u
    woe van 9u tot 14u
    za, zon en feestdagen van 9u tot 18u
  • www.hetkoffiehoekske.be
  • Lengte van de wandelroute: 11,6km / 9,8km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 4 reviews.

Frie op 20 oktober 2020
Een prachtige, uitermate mooie groene wandelroute met zowaar sprookjesachtige trajecten (kabouterkes niet gezien, hun vele huisjes wel). Echt genieten !! Om het ontspannen, rustige zen-gevoel dat je ervaart tijdens deze wandeling te behouden, verdient het aanbeveling de eerste en laatste 700m van aan het Koffiehoekse tot knooppunt 60 met de wagen te doen wegens té gevaarlijk langs de drukke baan, waar geen voetpad is en je op het smalle moordstrookje op de baan moet stappen. De wagen kan je parkeren in de landweg aldaar, waar je de tocht dan aanvat naar knooppunt 12. (Momenteel is de parking van het Koffiehoekje overigens afgesloten wegens de sluiting door corona.)
Raf Van B. op 14 oktober 2020
Zeer mooie wandeling door de natuur, alleen spijtig dat het begin en einde langs een drukke weg is. Alleen vroegen we ons af hoe we het moeten doen met de volgorde van de foto's : in het eerste deel tref je twee foto's aan'bij knooppunt 15 en deze foto' kom je een tweede maal tegen in het tweede deel van de wandeling als terug langs knooppunt 15 passeert.
Reactie van Lekkertrappen
Dag Raf, Leuk dat je genoten hebt. Bedankt voor de feedback. Ivm de wedstrijd: je mag de foto tellen de eerste keer dat je hem tegenkomt. Veel succes.
Karel Van de Water op 13 oktober 2020
Het was een prachtige wandeling alleen het begin en het einde langs de grote baan was iets minder, maar het is zeker de moeite om deze wandeling te doen
Ilse Belmans op 11 oktober 2020
Na een heerlijk ontbijtje in het koffiehoekske . Deze mooie wandeling gedaan. Mooie wandelpaden in zeer mooie natuur. Zeker een aanrader.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.