Smaakhoeve De Lochtenberg

Met deze wandeltocht doorkruis je het landelijke Merksplas met zijn akkers, weilanden en landerijen. Ontdek het oudste woonhuis van Merksplas en andere beschermde gebouwen. Ga zeker langs de boerderijwinkel bij de Lochtenberg met diverse lekkere producten.

  • Impact corona: Smaakhoeve De Lochtenberg is geopend.
  • Lochtenberg 3c, Merksplas
  • +3214 71 58 35
  • Open vanaf 12u, ma + di gesloten
  • www.delochtenberg.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Bekijk onze Instagram posts voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 11,5km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 8 reviews.

Maes Karel op 11 januari 2021
Probleem is dat het vertrekpunt waar de taverne zich bevindt zoals hier de wandeling gaat over te veel betonbanen eer men op een mooi stukje natuur zit. Deze wandeling is kort samengevat. Veel betonbanen langs drukke wegen en brede zandwegen door de velden.
Pierre op 10 januari 2021
Vrij saaie wandeling. Wel weidse uitzichten. Zeer veel asfalt en beton. Veel zeer lange stukken.
Brosens op 29 december 2020
Leuke route, een super gezellige en mooie winkel met lekkere producten
Chris Huybrechts op 29 november 2020
Echt mooi! Weids uitzicht en idyllische paadjes!
van Dyck Gerda op 21 november 2020
Wandeling gaat veel te veel over verharde wegen. Teleurstellend. Lochtenberg was nu gesloten maar ziet er wel gezellig uit. Gaan zeker eens terug om iets te consumeren.
Martha Taelman op 08 november 2020
Dit was wel teleurstellend, veel véél verharde wegen, terwijl we onderweg veel mooie paadjes gezien hebben zoals naar knooppunt 78 en 54!
Devolder Eddy op 02 november 2020
Erg jammer dat het voor een aanzienlijk deel langs een drukke weg gaat met veel verkeer, er zijn zeker andere routes mogelijk. Wij zijn maandagochtend vertrokken om 10u30 en het was behoorlijk druk op de baan die je dan nog 2 keer moet doen. Voor de rest zijn we door een mooi stukje natuur gegaan.
van echelpoel jozef op 13 oktober 2020
een hele leuke wandeling, enorm rustig en prachtige natuur (enkel in het begin en het einde via de weg waar echter weinig verkeer passeerde, dit stoorde dus niet echt) in de zaak aan het startpunt niet binnen geweest omdat het stampvol zat
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.