Schuttershof

Na het verlaten van Zondereigen, vertoef je tijdens deze wandeltocht in de pure natuur van de Vallei van het Merkske. Je passeert onderweg prachtige landschappen. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 7 reviews.

Chris Sprangers op 30 november 2022
Blijft prachtig wandelen vanuit Zondereigen richting de noorderburen in de mooie natuur. Idd tussen 50 en 60 heb je ergens de keuze tussen links of rechtsaanhouden. Rechts dus. Vervolgens is knooppunt 40 even zoek op een t-splitsing. Dan moet je naar links ipv rechts (richting 41) anders mis je de laatste foto. En zo kom je vanzelf weer richting 41 en 52. Bij Schuttershof lekkere suggesties gegeten. Jammie. 👌🔝
Reactie van Lekkerstappen
Dat is heel leuk om te horen Chris. En bedankt voor de info, die kan zeker handig zijn voor andere wandelaars!
Bijns Ria op 13 november 2022
we hebben genoten van de wandeling we waren gewaarschuwd dat je moest oppassen met de Nederlandse bordjes maar we hebben het goed doorstaan en we hebben ook genoten bij het Schuttershof van een hapje en een drankje
Reactie van Lekkerstappen
Super Ria, bedankt voor je review!
Liliane Buyckx op 05 november 2022
Vandaag deze wandeling gedaan, heel mooi tussen de velden, het gebied rond Het Merkske, prachtige natuur, echt een aanrader! Wel een paar keer op het Nederlands grondgebied gele pijltjes gemist, zodat we een paar keer op onze “stappen” moesten terug keren. 😉
Reactie van Lekkerstappen
Leuk om te horen dat je genoten hebt Liliane. In Nederland kijk je inderdaad best extra aandachtig naar de aanwijzingen.
Maes op 04 november 2022
In het begin wat beton maar eenmaal bij onze Noorderburen prachtig. Wel goed opletten hier want zijn wel gierig met bewegwijzering. Vanaf knooppunt 50 wordt het werkelijk een puzzel want door werken in het natuurgebied is het zoeken naar plaatjes. Knooppunt 41 staat tussen de begroeing. Op de grote baan naar Zondereigen is het probleem van de baan.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de info. Deze kan handig zijn voor de volgende wandelaars!
Bob op 31 oktober 2022
Leuke wandeling, typische landschappen voor de Noorderkempen. Open ruimte, veel akkers en weiden. Maar de landwegen rond de vallei van het Merkske waren zeer rustig. Wel opletten tussen knooppunt 50 en 60, want dan ligt er een kleine berg aarde op het wandelpad, waardoor je geneigd bent om het wandelpad links parallel aan te houden. Maar we werden hiervoor reeds voor de wandeling op attent gemaakt door de mensen van Het Schuttershof, dus top. Bovendien na de wandeling lekkere Sint-Bernardus gedronken.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de info Bob. Deze kan inderdaad handig zijn voor de volgende wandelaars!
Luc Timmermans op 22 oktober 2022
De Vallei van het Merkske , altijd een leuke gedachte om daar te gaan wandelen . Wat zou de Vallei voor ons weer in petto hebben ? Altijd een verrassing ! En natuurlijk ..... deze keer ook weer . Vanuit het "Schuttershof" wandel je zo Nederland binnen . Door bos , langs vele velden en weiden om zo weer terug richting Zondereigen te wandelen. Geniet van de rust tijdens de wandeling en vergeet zeker na de wandeling het café niet binnen te stappen voor de lekkere verwenkoffie . een ECHTE aanrader om deze wandeling af te sluiten. veel plezier .
JAN CAERS op 07 oktober 2022
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.