Parkcafé

Deze wandelroute brengt je van de dorpskern naar Het Goorken en door De Biezen opnieuw naar de dorpskern. Onderweg passeer je het Heemmuseum, het beeld van de Arendonkse Bordenlikker en dat van Rik Van Steenbergen. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

 • Van Eycklaan 7, Arendonk
 • 0497 54 42 41
 • Alle dagen open vanaf 9u, zo geopend tot 13u, feestdagen gesloten
  Schoolvakanties: alle dagen open vanaf 11u
 • Uitzonderlijk: 2 tem 5 jan open van 13u tot 21u
  Uitzonderlijk gesloten: 6 tem 8 jan
 • www.parkcafearendonk.be
 • Bekijk onze Instagram posts voor meer informatie
 • Lengte van de wandelroute: 10.1km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 10 reviews.

Brigitte op 27 januari 2023
Gisteren deze wandeling gedaan, de zoveelste in jullie reeks, ook deze was weer een mooie wandeling met veel afwisseling. Jullie doen dat super, spijtig dat we niet een heel jaar mogen /kunnen genieten van jullie wandelingen.
Reactie van Lekkerstappen
Vanaf 1 april gaan we weer aan het fietsen met een nieuw Lekkertrappen Fietsfestival!
SWOLFS LEO op 20 januari 2023
2e poging om de wandeling te doen was succesvoller , het was een mooie en rustige wandeling , de vallei van de Wamp was wel besneeuwd , nat en modderig , maar weer een deel dat ik nog nooit gedaan had , ook het cafe was dik in orde !
Reactie van Lekkerstappen
Top, leuk om te lezen dat je genoten hebt!
SWOLFS LEO op 29 december 2022
Slechte communicatie , ik wou vandaag gaan wandelen 29/12 , terwijl er zelfs vandaag nog , op hun website staat dat het vanaf 9 u open is , hing er op de deur een bericht dat het in de Kerstvakantie pas na de middag om 13 u open is , kan men wel duidelijker en vroeger laten weten aan de mensen !
Reactie van Lekkerstappen
Onze excuses voor het ongemak Leo. We hadden helaas geen weet van de aangepaste openingsuren. Deze staan nu wel vermeld bij ons op de website.
Marco en Veronique op 13 december 2022
mooie start, aanlooproute om centrum te verlaten was een beetje saai maar natuurgebieden prachtig, wandeling nr 10 weer geslaagd.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de review. En goed bezig!
Jan holemans op 21 november 2022
Mooie route, slechte koffie en geen wafels beschikbaar op de startplaats. Helaas is het leven veel te kort om slechte koffie te drinken.
Reactie van Lekkerstappen
Wat jammer dat je ervaring niet volgens verwachting verlopen is. Als er iets niet naar wens is willen we je zeker ook aanmoedigen om dat ter plaatse te melden. Smaken verschillen uiteraard, en gelukkig maar. Nog veel wandelplezier gewenst!
Jacobs Hubert op 15 november 2022
Prachtige wandeling langs rustige, goed begaanbare wegen. Na de wandeling uitgerust bij een fris drankje!
Johan Van Raemdonck op 01 november 2022
We deden deze prachtige route op de zoveelste mooie herfstdag en hebben er echt van genoten. We deden het met mijn echtgenote in de rolstoel ♿ omdat ze niet lang kan stappen en dat was heel goed te doen. Enkel het natuurgebied Goorken lieten we links liggen maar de alternatieve route langs de baan was ook ok. Deze wandeling is zeker en vast een aanrader 👌. En nadien was het genieten geblazen van een warme chocomelk in het gezellige Parkcafe 😋
Reactie van Lekkerstappen
Dat is super leuk om te lezen Johan. Wat goed dat jullie zo genoten hebben!
Maes op 25 oktober 2022
Ben het volledig eens met Luc. Als men naar knooppunt 68 moet wordt het een zoekplaatje. Dit is dan weer afgesloten wegens bouwwerken en moet men rond lopen om terug op 68 te komen.
van wolputte wim op 19 oktober 2022
Hele rustig wandeling met enkele hele mooie stukken erin ,
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de review en leuke foto's Wim!
Luc Timmermans op 11 oktober 2022
De start van deze wandeling is al best leuk . Je wandelt namelijk al direct over een vlonder pad . Daarna jammer genoeg veel over verharde wegen maar is enigszins wel te begrijpen . Je moet het centrum van Arendonk uit. Eenmaal in het natuurgebied " 't Goorken " is het genieten geblazen van de mooie natuur en de vele paddenstoelen die er al staan te glunderen. Neem zeker de tijd om deze wandeling te doen .
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je review Luc. Dat zijn prachtige foto's trouwens!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.