Ons Genoegen

Deze wandeltocht brengt je langs landerijen, boerderijen en paardenweiden. Je passeert een prachtige stoeterij en komt langs het kanaal van Beverlo. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Kerkhovensesteenweg 437, Lommel
  • 011 91 71 92
  • Vr tem zo open vanaf 9u, ma vanaf 11u
    Di + wo + do gesloten
    Jaarlijks verlof: 21 maart tem 6 april
  • Gelieve te parkeren aan de kerk tegenover Ons Genoegen
  • www.ons-genoegen.be
  • Lengte van de wandelroute: 10km / 12km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 5 reviews.

SWOLFS LEO op 28 januari 2023
gisteren wandeling gedaan en het viel allemaal wel mee, enig minpunt is inderdaad dat KP 19 verdwenen is door het ruimen van de grachten ( aan de T naar links gaan ) , dan kom je na 200 m aan KP 16 , wel rustig en wel 2 x stuk langs kanaal gaan , begin en eindpunt "ons genoegen " is een mooie zaak met vriendelijke mensen !
Reactie van Lekkerstappen
Dat is vervelend Leo. Goed dat je hier even neergeschreven hebt hoe je tot bij knooppunt 16 komt. Wij hebben alvast een extra melding gemaakt om het probleem op te lossen!
Willy Lambrechts op 23 januari 2023
Vandaag mijn 10 de tocht gedaan. Het zijn inderdaad veel rechte stukken, zeker na km 3. En zoals reeds vermeld is de paal van knooppunt 19 weg. Wel een vriendelijke bediening.
Maes op 17 januari 2023
Is onze 12 de en hebben de 12 km gedaan. In het begin was ze nog mooi maar vanaf de molen was er niets meer te beleven. Veel rechte stukken km lang. Ons Genoegen was gesloten, dus zullen we onze stempel nog moeten gaan halen. Paal van knooppunt 19 is verdwenen, dus uitkijken daar. Aan knooppunt 16 kunt ge 2 km meer doen, maar veel is daar op die extra kilometers niet te beleven.
Reactie van Lekkerstappen
Ons Genoegen is inderdaad gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag. Die info vind je ook terug op onze website. Bedankt voor de info omtrent de paal van knooppunt 19, we doen het nodige.
Jan Holemans op 24 december 2022
In het stappen-festival is dit hier mijn twaalfde wandeling. Helaas kan dit parcours mij niet bekoren. Rechttoe en rechtaan, te veel mensen-cultuur en te weinig natuur. Maar de fijne Limburgse gezelligheid, en.... lekkere wafels waren excellent.
Reactie van Lekkerstappen
Jammer om te horen dat deze wandeling je minder kon bekoren Jan. Elke tocht is inderdaad weer wat anders. Op naar de volgende!
Bloemen Erwin op 04 december 2022
de wandelroute van ons genoegen deed mij sterk terug denken aan de fietsroute die wij dit jaar in september hebben gereden sommige stukken toch waarbij mijn vriendin toen een bon van lekker trappen gewonnen heeft. al bij al was dit toch weer een mooie en rustige route met een strakke wind erbij
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.