Monida

Verwacht je aan een gevarieerde wandeltocht door prachtig natuurgebied afgewisseld met passages door residentiële villawijken. Je passeert Natuurgebied Klein Schietveld, het voormalig munitiedepot en de Jozef Muls-Kapel. In de buurt van het vertrekpunt vind je Station Heide. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Sint-Jozeflaan 1, Kalmthout
  • 03 666 84 13
  • Open vanaf 10u, do gesloten
  • www.monida.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 9.5km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 2 reviews.

Maes op 13 december 2022
Monida is een prachtige zaak. Wat de wandeling betreft. Stukje door klein schiet veld is mooi. Voor de rest asfalt wegen langs de villa's. Was onze 9de maar tot hiertoe eentonigste wandeling.
Reactie van Lekkerstappen
Jammer om te horen dat deze wandeltocht jullie niet helemaal heeft kunnen bekoren. Bedankt voor de eerlijke feedback. Op naar de volgende!
Sabine Croonen op 05 december 2022
Zeer mooie wandeling op een druilerige maandag. Mooie vernieuwde zaak met vriendelijke bediening. Lekker stappen weet de horecazaken en de wandelingen wel zeer goed te selecteren! Weer eentje voor in ons archief.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.