Kochsegoed

Een gevarieerde wandeltocht door bossen en groene dreven over wegen die goed begaanbar zijn. Onderweg passeer je het Dorpscentrum Gooreind. In de buurt van het vertrekpunt vind je de sportterreinen van het Kochsegoed.

  • Eikendreef 70, Wuustwezel
  • 03 663 25 18
  • Di tem vr + zo open vanaf 10u, za vanaf 11u, ma gesloten
  • Jaarlijks verlof: 24 dec tem 9 jan
  • kochsegoed.be
  • Lengte van de wandelroute: 10.1km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 5 reviews.

staf van de craen op 07 december 2021
deze wandeling was niet goed in het begin was het goed daar na niet meer vraag drie hebben we niet kunnen oplossen het woord past niet in de vakjes daardoor hebben we de uitkomst niet kunnen vinden wat we heel spijtig vinden omdat we ver gereden hebben om de wandeling te doen trouwe wandelaars van onderox nog een punt van knooppunt 53 naar 93 zijn ze nu aan het werken inde straat dus moeilijke door gang toch de wandeling 3sterren de uitbater van kochsegoed was heel vriendelijk heeft gevraagd als dit een fout is van vraag 3 om dit te melden
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je feedback Staf. Het antwoord op vraag 3 zou normaal netjes in de vakjes moeten passen. Check je mailbox, we hebben je een mailtje gestuurd!
Evy Sohier op 04 december 2021
Een wandeling langs veelal verharde wegen, maar over het algemeen was het er rustig (op deze zaterdag toch). In het begin even fout gelopen, per ongeluk naar knooppunt 56 ipv 58. Waarschijnlijk omdat ik niet dicht genoeg bij het paaltje ben geweest en er van uit ging dat die route naar KP 58 ging. De hond heeft zich wel erg geamuseerd in de grote plas die net naast de weg lag, maar toen kwam ik dus tot de vaststelling dat ik een stukje verkeerd had gedaan. In de app van wandelknooppunten gekeken, oh, niet zo ver van de route afgeraakt, dus in plaats van op mijn stappen terug te keren ben ik gewoon via een iets andere weg naar KP 93 gegaan. De vragen zijn makkelijk op te lossen, 1 foto heb ik niet gevonden. Ligt het aan mijn verkeerde afslag of heb ik niet goed opgelet, geen idee, maar het woord kan volgens mij niets anders zijn dan wat ik nu heb. Ondanks het regenweer en de verharde wegen een aangename route, maar voor natuurliefhebbers zal deze minder bekoren.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je feedback Evy. Als je de eerste 3 letters van het woord juist hebt ingevuld dan kan je de 4de letter inderdaad makkelijk achterhalen ;)
Jo Van Tichelt op 14 november 2021
Net als gisteren een wandeling die we niet direkt gaan overdoen. De start was veel belovend met direkt een lang stuk in het bos. Daarna heel veel harde weg, met op het einde hetzelfde stuk onverhard als in het begin. Maar toch weer genoten van het buiten zijn en van de natuur.
Martine De Beuckelaer op 01 november 2021
We hebben de route op 31 oktober gedaan. Ondanks de regen op het einde hebben we ervan genoten. Enkele knooppunten bordjes zijn soms goed verstopt. Ik heb 2 foto’s niet gevonden door het slechte weer. Daardoor heb ik de vraag niet kunnen oplossen.😢
Reactie van Lekkerstappen
Goed om te horen dat jullie ervan genoten hebben. Wat betreft de foto's, check je mailbox Martine!
Marian op 19 oktober 2021
Route is duidelijk beschreven. Qua natuur was deze wandeling iets minder. 2/3de van de route gaat over asfaltwegen. Maar we hebben onze 10000 stappen weer dik binnen voor vandaag. 💪🏼
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.