Hollandershoeve

Verwacht je aan een wandeltocht door bos, heide en natuurgebied. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

Let op: het bordje "Tot ziens in de Antwerpse Kempen" dat je ziet op foto P zou verdwenen zijn. Dit is tevens de laatste foto die je op je tocht tegenkomt.

  • Turnhoutseweg 46b, Reusel (NL)
  • +31 497 64 40 50
  • Alle dagen open vanaf 10u
  • Uitzonderlijk gesloten: 4 nov en 25 dec
  • www.hollandershoeve.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Bekijk onze Instagram posts voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 10.6km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 15 reviews.

Maes Ria op 03 februari 2023
Vandaag deze route gewandeld het was echt een pareltje van een wandeling wil even melden bij foto 3 was het plakaat tot ziens in de antwerpse kempen verdwenen
Reactie van Lekkerstappen
Leuk om te horen dat je zo genoten hebt Ria. En bedankt voor de info omtrent het bordje, we maken er melding van op de website.
Brigitte op 29 januari 2023
Zondag 29 januari, mooie wandeling in een zeer mooie omgeving, wel verkeerd gelopen maar terug kunnen aansluiten aan knooppunt 6. Vragen toch kunnen oplossen en toch 10 km gedaan. Zeer mooie plaats om iets te nuttigen…. Lekker gegeten. Bedankt om ons al weer van een mooie wandeling te laten genieten
Reactie van Lekkerstappen
Dat is heel graag gedaan Brigitte. Bedankt voor je review!
SWOLFS LEO op 23 januari 2023
Een prachtwandeling , veel natuur , zandwegen , sneeuw , modder , enorm vermoeiend maar zo genoten van de streek , opnieuw een van de mooiere wandelingen , de mooiste kiezen zal niet gemakkelijk zijn , proficiat aan de uitstippelaars !!
Jan holemans op 10 januari 2023
Zestiende rit van mijn onderoks-festival. Weer een prachtige wandeling door de ongerepte natuur. Stevige Hollandse koffie gedronken, helaas geen Brusselse wafels, een domper op mijn feestvreugde.
Claessen Ria op 08 januari 2023
Zondag 8 januari Mooie wandeling gemaakt. Mooi weer ,meer hebben we niet nodig .Alle foto’s goed gevonden en alle antwoorden
monique huybrechts op 18 december 2022
Gisteren deze wandeling gedaan ,het was een mooie route in het begin was het voor mij ff wennen met de Hollandse wegwijzers .Dan kwam ik aan die grote vijvers waar ze volop aan het schaatsen waren. Op het einde een beetje verloren gewandeld daar het al schemer begon te worden dus de laatste vraag nog niet gevonden. Toch was het voor mij de moeite waard.
Liliane Buyckx op 11 december 2022
Vandaag deze wandeling gedaan. Echt de moeite, prachtige natuur heel veel watervogels gespot! Inderdaad, je bent al wel 1 km ver, vooraleer je knooppunt 38 tegenkomt. En de deurtjes zijn ook weggehaald, dus die foto niet gevonden. Heel lekker geluncht in De Hollandershoeve, kortom...het was een prachtige zondag! 🔝
Reactie van Lekkerstappen
Top, dat horen wij graag Liliane! De foto van de deur werd intussen al vervangen.
Dirk Loosveldt op 03 december 2022
Zeer mooie wandeling , in het begin wel even gedacht dat we niet juist op pad waren , want knooppunt 38 bleek wel heel ver te staan . Daarna alles goed gevonden , alleen aan het laatste knooppunt de aanwijzing nog 200m rechtdoor tot aan Hollandershoeve had handig geweest. Onderweg genoten van de reigers , ganzen en andere watervogels aan de grote vijver en van de roofvogels verder op de wandeling .
Van Accom Ludo op 26 november 2022
een mooie wandeling, maar dat wisten we al we komen daar meermaals per jaar, de Hollandershoeve is top lekker eten en heeeel vriendelijk personeel ,het is ook aan ons achterdeur !
Reactie van Lekkerstappen
Dat is héél leuk om te horen Ludo!
Jan Caers-Verheyen op 22 november 2022
We vonden het een mooie natuurwandeling door bossen en langs velden. Ook in de Hollandershoeve zeer vriendelijk ontvangen. En we hebben alle foto's goed gevonden.
jan Dierckx op 22 november 2022
Een week geleden hebben we deze wandeling gedaan, zeer mooi trouwens. en inderdaad derde foto niet gevonden. Maar vandaag lees ik in de krant van het weekend dat deze deuren, zes exclusieve kunstdeuren in totaal, zullen geveild worden in de gemeente Arendonk voor het goede doel. Zij werden reeds weggehaald. Info vind je op www.arendonk.be/nieuws/verkoop-deuren-t-is-gedeurd Vermits ze in het natuurgebied Hoge Vijvers in Arendonk stonden in het laatste deel van de wandeling laat de volgorde van de foto's zich raden.
Reactie van Lekkerstappen
Aha dat verklaard veel. Bedankt voor de info Jan! De derde foto werd inmiddels zowel op de online als fysieke formulieren aangepast.
Jos Van de Weyer op 13 november 2022
Zeer mooie wandeling met paadjes door velden en bossen. Bij de grote vijver met zijn massa's watervogels kan je lang genieten. Foto 3 (deur met hartje) ook niet gevonden.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de feedback Jos. Foto 3 is inderdaad niet meer te vinden. We hebben de foto vervangen door een nieuwe foto. Zowel op de online formulieren als op de fysieke formulieren te verkrijgen bij Hollandershoeve, zal de foto aangepast zijn!
Verhoeven christiane op 02 november 2022
Prachtige start locatie. Eerst en vooral complimenten voor het super vriendelijke personeel . Fantastische route veel natuur en wat een mooi einde met prachtige plaats voor vogelspotters .komen we zeker nog is terug
Ann op 01 november 2022
Mooie wandeling, grotendeels door bos. In het begin is het een stuk langs straat gaan dan ga je van de baan af. Je volgt in het begin en op eind de Nederlandse knooppunten en tussendoor de Belgische knooppunten. Op einde van de wandeling ga je na het laatste knooppunt gewoon de baan af naar het beginpunt.
Marjan Urkens op 01 november 2022
Een zeer mooie, afwisselende route in een rustige omgeving. We deden de route onder een stralende zon en konden nadien nog heerlijk napraten op het terras waar ook onze grote honden welkom waren. Ondanks dat we de ganse route deden hebben we foto 3 (deur met uitgesneden hartje) niet gevonden. Alle andere foto's en vragen konden we wel terugvinden.
Reactie van Lekkerstappen
Bedank voor je review Marjan. Leuk om te lezen dat jullie genoten hebben. Wat betreft foto 3, goed dat je dat even meldt, we bekijken het!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.