Hollandershoeve

Deze wandeltocht brengt je langs boswegeltjes en landelijke padjes. Deels verhard, deels onverhard en dat volledig op Nederlands grondgebied.

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 4 reviews.

staf van de craen op 23 november 2021
we hebben onze wandelschoenen nog eens aan gedaan om naar de hollandershoeve te gaan wandelen mooie wandeling vinden wij langs velden en bossen de wandeling was goed beschreven en hebben geen probleem gehad in NEDERLAND zijn de knooppunten wel anders dan in BELGIE groen bordje met gele pijl moet goed op letten voor de minder gevorderden wandelaars bij aankomst een lekkere pannenkoek gegeten
Reactie van Lekkerstappen
Super leuk om te horen Staf. Bedankt voor je feedback. Wandelen via knooppunten verloopt in Nederland inderdaad ietsje anders, we hebben er hier op de website een nieuwsbericht over gepubliceerd.
Monique Vermeesen op 19 november 2021
Weer een leuke route,iets minder door het bos,maar dat stoort ons niet,achteraf lekker snackske gegeten in de Hollandershoeve.
Reactie van Lekkerstappen
Wat leuk om te horen Monique. Bedankt voor je feedback!
Carolne op 03 november 2021
Hollandershoeve prachtige locatie, veel ruimte en speelgelegenheid, heel fijn. De wandelroute is vnl langs akkers, klein stukje bos en ook langs een autoweg. Voor mij geen aanbeveler.
Marc Daemen op 02 november 2021
Wandelroute voornamelijk langs akkers en stukje bos, alleen dikke 13 km ipv 11.4. Hollandershoeve gezellige zaak en zeer vriendelijk en lekker gegeten
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.