Hollandershoeve

Deze avontuurlijke wandelroute brengt je door bossen en velden. Het natuurgebied Beleven is vlakbij en de kinderboerderij bij de Hollandershoeve is zeker een bezoekje waard.

  • Impact corona: Hollandershoeve is geopend.
  • Turnhoutseweg 46b, Reusel (NL)
  • +31 497 64 40 50
  • Alle dagen open vanaf 10u
  • www.hollandershoeve.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Bekijk onze Instagram posts voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 9,2km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 5 reviews.

Betty en Nicole Van Alphen op 24 juli 2021
Zeer mooie wandeling bij ideaal weer. De Hoge Vijvers is prachtig! Als je daar een uitbreiding wil doen, kan je de knooppunten 11-5-4-3-6-8 nemen.. 5,5 km extra, doch zeker de moeite. Wij zijn ook langs het Beleven ven gewandeld ... 29-30-38- en dan tot aan asfaltweg terug naar de Hollandershoeve. Is nog een heel mooie stukje natuurgebied. Het lekker koffietje op het gezellige terras was een goede afsluiter.
Linda Moelans op 22 januari 2021
Super mooie wandeling
Luc Timmermans op 09 januari 2021
Enorm genoten van deze MOOIE wandeling . Redelijk vroeg vertrokken daar het weer enorm goed was om deze wandeling te doen . Mistig - kil maar een klein zonnetje . ( ideaal wandelweer ) Eens vertrokken aan de hoeve is het net wel iets verder dan 200m vooraleer je aan kpt 27 bent . Maar dan is het volop genieten van het landschap via kleine paadjes . Het middelste gedeelte van de wandeling is over asfalt en langs het jaagpad van het kanaal . Eens daar voorbij wandel je weer in bosrijk gebied . En wat voor een gebied , zalig gewoon . De laatste 1.5 km is ook over asfalt maar zeker niet getreurd . Eens je aan het " Beleven " bent , gewoon effe genieten van het prachtige ven en zijn uitzicht . Neem er zeker je tijd voor . Deze wandeling zou ik iedereen AANRADEN .
Pierre op 08 januari 2021
Goed. Vooral de Hoge Vijvers is mooi. Wandeling gaat zeker voor 80% in Arendonk (Belgiƫ)
Monique Vermeesen op 06 januari 2021
Heerlijk gewandeld,variatie van bos,vergezichten en heide,bij aankomst een lekkere warme( take way) drank en wafel,genieten kan toch simpel zijn!!!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.