Gastropub 't Molenhuys

Tijdens deze wandeltocht doorkruis je grotendeels Westmalle. Onderweg passer je de Scherpenbergmolen.

  • Antwerpsesteenweg 378, Malle
  • 03 385 13 92
  • Woe tem do open vanaf 11u30, vr tem zo open vanaf 11u, ma en din gesloten
  • www.molenhuys.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Bekijk onze Instagram posts voor meer informatie
  • Bekijk onze LinkedIn pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 11km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 5 reviews.

Karel Breugelmans op 28 november 2021
Wij hebben op 28/11 deze wandeling gedaan. De weersvoorspellingen waren niet zo best. Toch zijn we niet nat geworden (Joepie). Wij vonden het een mooie en aangename wandeling.
Jozef Vleugels op 18 oktober 2021
We hadden heel mooi wandelweer om deze route te wandelen. Ondanks dat we heel de tijd in mooie open natuur wandelden vonden we het wel zeer eentonig door de vele lange en rechte wandelwegen die dan ook nog eens voor 80 procent op verharde ondergrond lopen. Het waren wel zeer verkeersvrije wegen maar toch heeft deze tocht ons minder kunnen bekoren. Van slechte bewegwijzering hebben we niks gemerkt en aan punt 1 naar 2 hebben we toch de voorziene route gedaan en buiten 1 grote waterplas was ook daar niks aan de hand.
Reactie van Lekkerstappen
Jammer om te horen dat deze tocht je minder heeft kunnen bekoren Jozef. Bedankt voor je feedback. Op naar de volgende!
Evy Sohier op 13 oktober 2021
Aangename wandeling door het bos en op verharde stukken baan, waar niet al te veel verkeer door komt. De foto's zijn makkelijk te vinden, al moet je wat geduld hebben :-) De vragen zijn simpel, dus het was een lekkere ontspannen wandeling met de hond
Vicky op 11 oktober 2021
Een hele mooie wandeling tussen de bossen en velden je hebt een hele vriendelijke bediening in t'Molenhuys. Alleen de knooppunt borden geven niet altijd de juiste weg aan waardoor we wat om hebben moeten lopen. Daarom geef ik graag mijn info door voor wie deze tocht nog wil doen. Bij knooppunt 32 volg je het beste de dreef anders ga je het pad af. Bij knooppunt 2 is er op dit moment niet toegankelijk, daarom volg je nummer 79 om terug op de route te komen. Na knooppunt 77 moet je 73 volgen maar die stuurde ons terug van waar we kwamen. Dus ga tot 77 en neem daar de straat rechts die straat ten einde en je komt op een pad naast een sportaccommodatie daar is het bord 73 te vinden en je kan je tocht verder zetten. Veel wandelplezier.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt om je ervaringen hier te delen. Nog veel wandelplezier.
Tinne op 10 oktober 2021
Leuke, gevarieerde wandeling! Ook heel vriendelijk ontvangen in de mooie, gerenoveerde Gastropub 't Molenhuys! Opmerking: Bij KNP 1 moet je volgens de beschrijving naar KNP 2; op het paaltje van KNP 1 staat echter dat de weg naar KNP 2 is afgesloten (en je via KNP 79 en KNP 3 naar KNP 2 moet, zie foto). Wij hebben het toch geprobeerd en dit was, op dit moment, goed te doen. Eén grote plas, maar hier kon je met een beetje moeite nog langs. Omdat de weg van KNP 1 naar KNP 2 lager ligt, is deze in nattere periodes wellicht wel moeilijk tot niet begaanbaar.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de tip. Fijn dat je genoten hebt van de wandeling.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.