D'n Ouwe Brandtoren

Deze wandeltocht brengt je langs bos en heide en loopt volledig over onverharde wegen. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

Let op: het kan op sommige plaatsen goed modderig zijn, stevig schoeisel dragen valt aan te raden.

  • Burgemeester Willekenslaan 2, Reusel (NL)
  • +31 497 62 03 11
  • Alle dagen open vanaf 9u30
  • Jaarlijks verlof: Carnavalsvakantie regio zuid
  • www.ouwe-brandtoren.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 11.1km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 9 reviews.

Brigitte op 03 februari 2023
Mooie wandeling, 11 km in het bos en je bleef in het bos, ik vermoed dat in de herfst de kleuren er prachtig zullen zijn, nu was het een beetje triest…. Dus we gaan terug in de herfst, een wandeling om te onthouden. Op dit moment was het met wandelschoenen goed te doen.
SWOLFS LEO op 03 januari 2023
dit is tot hiertoe wel een van de mooiste wandelingen die ik al gemaakt heb , 12,5 km gewoon puur natuur , bos , heide en mooie vergezichten en waterpartijtjes ,wel beetje aan de natte kant maar super wandeling , en nadien gezellig uitrusten bij een lekkere kom versgemaakte snertsoep in de oude brandtoren , knap !!
Jan Holemans op 26 december 2022
Een echte NATUUR-wandeling, prachtig van begin tot einde. Helaas de Nederlandse wegwijzers (gele pijltjes) lieten mij in de steek, Google bracht redding. Wafels en een lekker bakje koffie bij "de brandtoren" als afsluiter van een heerlijke wandeling.
Reactie van Lekkerstappen
In Nederland is het inderdaad extra opletten bij de bewegwijzering. Hier op de Lekkerstappen website staat er bij het tabje NIEUWS een artikel over hoe de Nederlandse bewegwijzering precies in elkaar zit.
wim van wolputte op 21 december 2022
Deze wandeling is een topper , van t begin tot einde in de natuur , zeker en vast een aanrader , uitstekende locatie om te vertrekken
Reactie van Lekkerstappen
Ziet er heerlijk uit, Wim. Leuk om te zien dat jullie ervan genieten!
Lief op 05 december 2022
Mooie wandeling in het bos en akkers. Wel aangepast schoeisel dragen er zijn plaatsen die heel modderig zijn. Na de wandeling nog een koffie gedronken met iets lekkers erbij. T's een aanrader.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de info Lief. We noteren de info op de website voor andere wandelaars.
Evy Sohier op 23 november 2022
14/11/2022 Zevende wandeling van mijn derde seizoen Lekker stappen. Dit jaar is mijn sterrenrating iets strenger, zodat de echte pareltjes beter naar boven komen. 5 sterren is enkel weggelegd voor de beste wandelingen! Onverhard, geen mens te zien, zalig! In het begin even verkeerd gelopen (rechtdoor, niet rechtsaf! 😏), maar dat vonden mijn hond en ik helemaal niet erg. Beetje terug gelopen via een andere route en er dan écht aan begonnen. Het enige jammere aan deze wandeling? Dat ze zo ver van bij mij thuis is, ik zou hier elke dag kunnen rondwandelen!
Reactie van Lekkerstappen
Wat leuk om te lezen dat je deze route vijf sterren geeft Evy! Bedankt voor je review!
Jan Caers-Verheyen op 22 november 2022
We hebben vandaag een supermooie wandeling gehad met van begin tot einde wandelen in de natuur! Zeker voor herhaling vatbaar! Nadien genoten van een lekker soepje in d'n Ouwe Brandtoren.
Reactie van Lekkerstappen
Super! Bedankt voor je review!
Bijns Ria op 08 november 2022
een mooie wandeling in de ochtend en in het groen toppie, en lekker lunchen bij het vertrekpunt ,genieten van kleine dingen ! foto's kan ik niet delen krijg een rood kruis !
Reactie van Lekkerstappen
Dat is leuk om te horen Ria! Om foto's op te laden klik je op één van de 5 upload vakjes en kies je je foto. Vergeet achteraf zeker niet op verzenden te klikken.
Leo Draeyers op 02 oktober 2022
was een zeer mooie wandeling alleen in bos en groene omgeving met mooie padjes alles onverhard en leuk om te doen een echte aanrader alleen moet je goed naar de pijltjes zoeken soms tussen het struikgewas !!
Reactie van Lekkerstappen
Dat klopt Leo, op Nederlands grondgebied zit het knooppuntensysteem net ietsje anders in elkaar en moet je soms goed opletten!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.