Dinee-café Veertien

Vanaf de pittoreske Markt van Eersel gaat de tocht over verharde wegen naar Steensel en via meestal onverharde landelijke wegen, soms door stukken bos, bereik je Schadewijk aan de rand van Eersel. Door het dorp gaat het terug naar de Markt.

  • Impact corona: De verbruiksruimte van dinee-café Veertien is momenteel niet geopend. De zaak biedt wel afhaalmogelijkheden.
  • Markt 14-16, Eersel (NL)
  • +31 497 51 77 77
  • Ma tem za open vanaf 9u30, zo vanaf 10u
  • dineecafeveertien.nl
  • Lengte van de wandelroute: 7km / 10,5km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 3 reviews.

Guy en Riet op 21 januari 2021
Inderdaad geen mooie wandeling. Veel lawaai van hoofdwegen en autosnelweg. Voor wat betreft het wandelen staan er weinig gele driehoekjes maar meestal principe rechtdoor dan. Knooppunt 88 ontbreekt zelfs en staat ook niet op het knooppuntennetwerk van Nederland. Op T-sprong naar rechts gaan waar knooppunt paal 88 ontbreekt. Spijtig want ik denk dat er mooiere wegen in de omgeving zijn.
Pierre op 21 januari 2021
Eerst het positieve: Eersel heeft een gezellig centrum Dat was het enige positieve. De wandeling >>> totaal waardeloos. Veel te veel beton.
Karel Maes op 26 november 2020
Moet ik daar nog een ster voor geven. Absoluut te mijden. Asfalt en beton. Kilometers langs de hoofdweg over het fietspad en die brede zandweg door de velden. Absoluut geen aanrader.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.