De Zoete Zonde

Verwacht je aan een wandeling doorheen de natuurpracht van Geel-Bel. Je passeert het vernieuwde Bezoekerscentrum Grote Netewoud in Meerhout met vijver en speelmogelijkheden voor de kinderen. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

Let op: goed/stevig schoeisel dragen valt aan te raden.
Let op: tussen knooppunt 70 en 74 kan de route mogelijks té drassig/nat zijn. Je volgt dan best vanaf knooppunt 71 de linkerover van de Nete tot aan knooppunt 39, en zo weer verder.

  • Genepas 7, Meerhout
  • 014 70 59 53
  • Open vanaf 11u30, ma + di + wo gesloten
    Jaarlijks verlof: 19 sept tem 5 okt
  • Openbare parking bibliotheek op 300m van de zaak richting het centrum
  • www.facebook.com
  • Lengte van de wandelroute: 10.6km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 8 reviews.

Bloemen Erwin op 04 februari 2023
vandaag een van de mooiste wandeling gedaan ondanks de hindernissen onderweg. er stond inderdaad nog veel water aan bepaalde knooppunten maar al bij al viel het nog best mee. wij zijn er droog door gekomen aan onze wandel schoenen.
Brigitte op 16 januari 2023
Zondag 15 januari, een droge dag tussen alle natte dagen door, een koffietje gedronken in de zoete zonde en de papieren gevraagd om te vertrekken, er werd mee gedeeld dat er een stuk was waar je waarschijnlijk niet door kon, niet erg gaat ons wel lukken en anders zijn we heel snel terug😜. En ja het is ons gelukt, maar het was niet makkelijk en het gaat toch echt wel over minstens 2 km waar het zeer zeer nat is. We beseffen nu ook dat we zeer goede wandelschoenen hebben want onze voeten bleven droog, ook al zakte ik tot aan mijn enkels in het water. Wel een zeer mooie tocht. 5 sterren echt wel waard. We gaan hem nog eens doen bij een mooi zonnetje.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de feedback Brigitte. We hebben de info op onze website geplaatst zodat andere wandelaars op de hoogte zijn. Wat goed dat het jullie toch gelukt is!
Willy op 03 januari 2023
Zeer mooi wandeling door de Meerhoutse natuurven een stukje Belse bossen
Jan holemans op 17 december 2022
Ondanks het mistig koude weer heb ik vandaag genoten van een ongelooflijk fantastische wandeling. Met heerlijke wafels in de zoete (zalige) zonde. Wat een feest.
Monique Vermeesen op 14 december 2022
Deze wandeling was weer heel mooi,achteraf nagieten van een lekker etentje in de Zalige Zonde.
Verhoeven christiane op 03 december 2022
Prachtige wandeling . Al vaak in de omgeving gewandeld maar toch weer veel nieuwe wegen ontdekt . Mooi . En super zaakje met lekker huisgemaakte gerechten . Genoten .
Reactie van Lekkerstappen
Dat is héél leuk om te horen Christiane!
Dirk Loosveldt op 03 december 2022
Dirk op 26 november .Geweldige wandeling .Reeds meermaals in Meerhout gaan wandelen , maar deze was veruit de mooiste . Houw wel rekening met natte paadjes . Hadden onderweg het geluk dat ze juist aan het oefenen waren met honden voor schapen te hoeden . Heel vriendelijk ontvangen in de Zoete Zonde .
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de info Dirk.
Piet op 16 oktober 2022
Zeer mooi best wel stevige waterdichte schoenen of laarzen als lid van natuurpunt hebben onderweg ook voordelen. Moeilijk voor kinderen.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de info Piet, we maken er melding van op de website.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.