De Zoete Zonde

Deze fijne natuurwandeling brengt je langs het zeldzaam mooie landschap van de Belse bossen en de Kempische landduinen.

  • Impact corona: De Zoete Zonde is geopend.
  • Genepas 7, Meerhout
  • 014 70 59 53
  • Open vanaf 11u30, ma + di + wo gesloten, jaarlijks verlof: 7 tem 23 juni
    Je kan ook steeds terecht in de goed gevulde automaat voor heel wat lekkers (en routeformulieren).
  • www.facebook.com
  • Lengte van de wandelroute: 10,6km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 17 reviews.

Paul op 01 februari 2021
Prachtige mooie rustige natuurwandeling👍
Chantal Van Bossche op 17 januari 2021
Prachtige afwisselende groene wandeling ! Onze auto geparkeerd aan de Bib, niet ver van de start en gemakkelijk. In tijden van Corona geen afsluiter met koffie en pannenkoeken in de Zoete Zonde, maar wel wat lekkers uit hun automaat gehaald. Lekkere lasagne en een stukje taart meegenomen om thuis op te eten. Zowel de wandeling als het eten zijn aan te raden !
Leo Vanhoof op 16 januari 2021
Sendy op 03 januari 2021
Sendy op 2 januari 2021 Toffe wandeling in de natuur!!!
Greet Horsten op 31 december 2020
Eerste stempel op onze nieuwe kaart, maar nu al genomineerd voor leukste wandeling! Zowel voor de prachtige natuur als voor het initiatief van vertrekpunt De Zoete Zonde. Dankzij de automaat kan je het spel nog spelen zoals in lang vervlogen tijden ;-). En de cadeaubon is een stimulans om op latere en betere datum deze kleine horecazaak nog eens te steunen.
Jozef Vleugels op 14 december 2020
Super mooie route met enkel op het laatste gedeelte een beetje verharde weg, voor de rest altijd in de bossen en zachte wegen. Veel afwisseling van landschap en bij aankomst Take away bij "de zoete zonde" met zelfs de code van de wedstrijd te verkrijgen. Het weer zat ons mee ,dus een super aanrader voor enkele uren wandelplezier.
Monique Vermeesen op 09 december 2020
Weer een prachtige wandeling!!! Na de wandeling wat lekkers meegenomen voor thuis,handig die automaat,maar toch liever binnen bij de Zalige zonde,dat we vlug van die corona toestanden mogen verlost worden.
Carl op 26 november 2020
Dit is tot nu toe onze mooiste wandeling.
Slegers op 25 november 2020
Het was een super mooie wandeling doorheen de bossen en het was dan ook echt wandelweer. De knooppunten waren heel goed aangeduid en heel goed te volgen. We hebben de wandelroute van de Zoete Zonde gevolgd maar stelden vast dat het wandelgebied daar enorm is en er nog veel gelegenheid is om een andere wandeling uit te stippelen. Spijtig dat we niets konden nuttigen in het koffiehuisje De Zoete Zonde, maar dat is zeker een reden om nog eens terug te keren als deze horrorperiode voorbij is. Dankjewel voor het gratis ter beschikking stellen van de wandelroute.
Van den Eynde Walter 21 november op 24 november 2020
Zeer mooie wandeling door een prachtige natuur, lekkere wafeltjes en soep uit de automaat, hopelijk gauw alles terug voor een thee of koffie met gebak...
Paul op 20 november 2020
Gewoon prachtige wandeling in de Belse bossen! De automaat aan startplaats is een geweldig initiatief met route, stempel en code inbegrepen. Top.
Ivo Vreys op 20 november 2020
heel heel mooie route, spijtig dat alles gesloten is.
Fons Van Bael op 19 november 2020
We hebben enorm genoten van deze wandeling. De wandeling loopt heel de tijd door bos en hei. Enkel op het einde moet je even door de bewoning om terug bij je vertrekpunt te komen. een hapje zat er in coronatijden niet in, maar we hebben dan wat lekkers meegenomen uit de automaat. Meerhout is mijn geboortedorp, maar ik ben er al meer dan 45 jaar weg. Het deed deugd deze verborgen parel te herontdekken!
Jacobs Ludo op 09 november 2020
Mooie wandeling door de Belse bossen en langs de Nete. Spijtig dat we door corona niet kunnen genieten van een lekkere pannenkoek maar dat halen we later wel in met cadeaubon uit de automaat. Een aanrader. Grt
Martha Taelman op 22 oktober 2020
Een prachtige wandeling, nu met alle kleuren van de herfstbladeren! Veel afwisseling, onze ogen hebben zoveel mooie kleuren, paddenstoelen en zelfs nog bloemen gezien!!! En als kers op de taart, met corona, was aan de zoete zonde een automaat waar we een lekker dessert hebben meegenomen!
Kristel op 18 oktober 2020
Mooie wandeling door de prachtige natuur over landelijke en rusige wegen. En als afsluiter lekkere pannenkoeken of een stuk taart in De Zoete Zonde ... altijd weer superlekker!
Willems Vicky op 04 oktober 2020
Mooie wandeling langs landelijke en rustige wegen! Een aanrader!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.