De Kaasboerin

Verwacht je aan een échte bostocht door de natuur. Je wandelt bijna voortdurend over onverharde wegen en begeeft je op Nederlands grondgebied. Honden zijn toegelaten op het (overdekt) terras. Binnen in de zaak onder voorbehoud; tijdens showprogramma's is dit niet altijd aangewezen.

  • Eerselseweg 99, Mol
  • 014 37 70 84
  • Za + zo open vanaf 10u
    Ma tem vr gesloten
    Verbruiksruimte uitzonderlijk gesloten: za 3 dec
  • Ook geopend op weekdagen waarop een evenement gepland staat. Zie www.kaasboerin.be voor meer info.
  • www.kaasboerin.be
  • Lengte van de wandelroute: 10.1km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 7 reviews.

Maria op 24 november 2022
Prachtige wandeling, toppie !!!
Marleen op 15 november 2022
Één aanrader voor wie graag in de herfst de bladeren onder zijn voeten hoort kraken ,een wandeling met alleen natuur vooral bos !!wij hebben genoten ! Dank aan degene die de route heeft uitgestippeld
Reactie van Lekkerstappen
Dat is leuk om te horen Marleen. Jij bedankt voor de review!
Snyers schoors op 13 november 2022
Mooie wandeling altijd in het bos het was echt genieten
Maes Ria op 05 november 2022
Prachtige wandeling alleen spijtig Dat de zaak laat weten Dat ze open zijn op zaterdag en zondag vandaag zaterdag 5 November geweest de zaak was gesloten omdat daar vanavond een feest was en Dat stond nergens vermeld
Reactie van Lekkerstappen
Hoi Ria, we hebben het even teruggekoppeld met De Kaasboerin en er was afgelopen zaterdag inderdaad een feest aan de gang, waardoor er geen plaats meer vrij was in de verbruiksruimte. Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk heb je genoten van de wandeltocht!
Kris op 19 oktober 2022
De route is echt een aanrader! Zeker niets op aan te merken. Maar: De wandeling op 12 oktober gedaan. Papieren thuis afgedrukt. Als we vertrokken zijn we niet binnen geweest, maar was de zaak wel open, als we terugkwamen rond 16 u was de zaak gesloten. Hierdoor geen code en stempels kunnen ontvangen. Waardoor als we deze willen, we er speciaal voor terug moeten rijden. Dus na de mooie wandeling was onze teleurstelling wel erg groot.
Reactie van Lekkerstappen
Fijn dat jullie genoten hebben van de wandeling. Jammer om te horen dat jullie geen code en stempel hebben kunnen bemachtigen. Controleer in de toekomst voor vertrek altijd even de openingsuren op de website om teleurstellingen te vermijden.
Theo en Jeanne op 17 oktober 2022
Hebben zaterdag 15 oktober de wandeling van de Kaasboerin in Postel gedaan... ondanks een klein beetje druilerige regen in het begin van de wandeling... prachtig weer .... een prachtige wandeling door het grensgebied... zeer mooie afwisseling van gemengde bossen, heide, enz.... rustig parcours... Ook sporen van everzwijneetplaatsen te zien... Voor en na de wandeling zéér vriendelijke bediening in de Kaasboerin... Een speciaal wandelaarsaanbod (warme maaltijd) voor de prijs van 10 euro was ook een leuke verrassing... Prachtig idee... Alles samen een dag met (minstens) 5 sterren... Niet te missen voor Lekkerstappers...
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je review, super leuk om te horen. We gaan er dan ook van uit dat die ene ster die je bij de review gaf een foutje is, en het er eigenlijk vijf moeten zijn ;-)
Evy Sohier op 12 oktober 2022
8/10/2022 Tweede wandeling van mijn derde seizoen Lekker stappen. Dit jaar is mijn sterrenrating iets strenger, zodat de echte pareltjes beter naar boven komen. 5 sterren is enkel weggelegd voor de beste wandelingen! En al direct 5 sterren. Wauw. Zálig. Bijna geen verharde baan te zien op deze route! Zo heb ik mijn wandelingen het liefst. Lekker in de natuur en niet al te veel volk tegen komen. Aan knooppunt 53 was het ondanks de ** info toch nog even zoeken, zeker omdat er zó veel verschillende weggetjes zijn daar. Het nummer staat er wel op, maar mijn orientatievermogen was toen effe in de war denk ik 😏 Maar je kan gewoon rechtdoor lopen, een paar meter verder staat een tweede paal waar 56 wel op staat. Daarna moet je weer goed opletten, op een gegeven moment moet je rechts in, maar het bordje staat wat verscholen links van de weg. Ik ben alleszins erg blij dat ik de app van de knooppunten heb zodat ik af en toe kan controleren of ik nog juist ben en niet teveel verkeerd zou lopen 😅
Reactie van Lekkerstappen
Héél leuk om te lezen dat je ook dit seizoen deelneemt aan het Lekkerstappen Wandelfestival Evy! En geweldig dat je meteen 5 sterren uitdeelt ;)
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.