De Kaasboerin

Verwacht je aan een échte bostocht door de natuur. Je wandelt bijna voortdurend over onverharde wegen en begeeft je op Nederlands grondgebied. Honden zijn toegelaten op het (overdekt) terras. Binnen in de zaak onder voorbehoud; tijdens showprogramma's is dit niet altijd aangewezen.

Extra tips voor het oplossen van vraag 3:
- Zie je het rode brandnummer 6? Dat is de bank!
- De bank van vraag 2 is van dezelfde opdrachtgever

  • Eerselseweg 99, Mol
  • 014 37 70 84
  • Za + zo open vanaf 10u
    Ma tem vr gesloten
  • Ook geopend op weekdagen waarop een evenement gepland staat. Zie www.kaasboerin.be voor meer info.
  • www.kaasboerin.be
  • Lengte van de wandelroute: 10.1km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 15 reviews.

Maes op 11 maart 2023
Was vandaag onze 19 de en een van de mooiste wandelingen die ik al gedaan heb. Ben minder tevreden over onthaal in de kaasboerin. Heel de week gesloten en als men dan zaterdag komt moogt ge niet binnen omdat onder weekends shows gepland zijn. Als ge dan vraagt waarom ze dan meedoen lachen ze u uit. Zijn daar toch horeca zaken genoeg in de buurt om te vertrekken.
Reactie van Lekkerstappen
Oei, dat is vervelend om te horen... De openingsuren in de winterperiode zijn er inderdaad niet optimaal, maar normaal gezien zouden de Lekkerstappen wandelaars er op zaterdag en zondag welkom moeten zijn. In de zomerperiode is De Kaasboerin dan weer alle dagen open met uitzondering van vrijdag.
monique huybrechts op 02 maart 2023
Gisteren vertrokken met de fiets van O.T naar de kaasboerin 23 kilometer daar aangekomen de zaak was gesloten foutje van mij niet gekeken naar de openingsuren. Dan maar met de wandeling begonnen deze was super mooi altijd in het bos, na aankomst maar bij het Wild zwijn iets gedronken lekker gezellig daar bij het haardvuur . Misschien volgend jaar daar aankloppen om mee te doen want nu geen stempel en geen code. Dan mij fiets genomen en weer 23 kilometers huiswaarts dat was al een training voor volgende maand lekkertrappen.
Reactie van Lekkerstappen
Je kan altijd nog een keer terug gaan naar De Kaasboerin, tijdens de openingsuren. Om zo toch nog een code en stempel te bemachtigen. En wat goed dat je al een het "trainen" bent voor het nieuwe Lekkertrappen Fietsfestival! ;)
Rudi Bultheel op 26 februari 2023
Wat een prachtige wandeling . Puur in de bossen en natuur. Wel even aandachtig zijn aan knooppunt 6 ( de gele pijltjes volgen.) Daarna gele met de nummertjes. Ook aan knooppunt, 53 even bij de les zijn.
Greet Cox op 22 januari 2023
Vandaag onze 20 ste wandeling van lekker stappen gedaan. Het was een zeer mooie wandeling door het bos en met de sneeuw maakte het deze nog feeërieker. Topervaring.
Reactie van Lekkerstappen
Dat is heel leuk om te lezen Greet. Goed bezig!
Bloemen Erwin op 08 januari 2023
eerste wandeling van 2023 heel mooie route maar jullie gaven even mee over de knooppunten in Nederland en wij hebben het ervaren knooppunten zijn verwarrend soms dan met nummer en even later zonder nummering. in het verleden al 3 keer meegemaakt. over vraag 3 even terug komen ook geen bankje tegen gekomen en daarna aan de kaasboerin 2 koppels gesproken die het bankje ook niet gevonden hadden dus maar een gokje gewaagd in verband met het woord wij denken aan het woordje rest
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je review Erwin. Wat betreft vraag 3, we hebben onze routeplanner nog een controle laten uitvoeren. Het is niet gemakkelijk maar het antwoord zou zeker wel te vinden moeten zijn!
SWOLFS LEO op 07 januari 2023
Dit was de allermooiste wandeling die ik tot hiertoe gedaan heb , je vertrekt over de parking van de Kaasboerin tot aan t wild zwijntje ( of zoiets) en dan begin je aan een ongelofelijk groene gordel, je komt geen enkel stuk asfalt tegen ( alleen de oversteek van een weg ) , je moet wel de Nederlandse KP met gele pijltjes volgen , die iets anders zijn dan de onze , maar who cares , schitterend , echt !! , ook de lekkere appeltaart en de Affligem 0,0 smaakten op zijn best , proficiat aan de uitstippelaars van deze tocht !
Greet Smet op 15 december 2022
De wandelroute in Mol was heel mooi! We hebben wel vraag 3 niet kunnen beantwoorden. Deze hadden we blijkbaar samen met vraag 2 moeten oplossen. We hebben na vraag 2 geen banken meer gezien met het antwoord op vraag 3. Beetje jammer want nu hebben we het woord niet gevonden. Toch zeker een aanrader vanuit de sportieve, recreatieve hoek bekeken.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de feedback Greet. We bekijken het en doen het nodige.
Mieke op 11 december 2022
Prachtige wandeling na eerst te hebben genoten van een uitgebreid ontbijt bij De Kaasboerin. En hierdoor kregen we ook onze code en stempel.
Reactie van Lekkerstappen
Dat is heel leuk om te horen Mieke! Bedankt voor de review.
Maria op 24 november 2022
Prachtige wandeling, toppie !!!
Marleen op 15 november 2022
Één aanrader voor wie graag in de herfst de bladeren onder zijn voeten hoort kraken ,een wandeling met alleen natuur vooral bos !!wij hebben genoten ! Dank aan degene die de route heeft uitgestippeld
Reactie van Lekkerstappen
Dat is leuk om te horen Marleen. Jij bedankt voor de review!
Snyers schoors op 13 november 2022
Mooie wandeling altijd in het bos het was echt genieten
Maes Ria op 05 november 2022
Prachtige wandeling alleen spijtig Dat de zaak laat weten Dat ze open zijn op zaterdag en zondag vandaag zaterdag 5 November geweest de zaak was gesloten omdat daar vanavond een feest was en Dat stond nergens vermeld
Reactie van Lekkerstappen
Hoi Ria, we hebben het even teruggekoppeld met De Kaasboerin en er was afgelopen zaterdag inderdaad een feest aan de gang, waardoor er geen plaats meer vrij was in de verbruiksruimte. Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk heb je genoten van de wandeltocht!
Kris op 19 oktober 2022
De route is echt een aanrader! Zeker niets op aan te merken. Maar: De wandeling op 12 oktober gedaan. Papieren thuis afgedrukt. Als we vertrokken zijn we niet binnen geweest, maar was de zaak wel open, als we terugkwamen rond 16 u was de zaak gesloten. Hierdoor geen code en stempels kunnen ontvangen. Waardoor als we deze willen, we er speciaal voor terug moeten rijden. Dus na de mooie wandeling was onze teleurstelling wel erg groot.
Reactie van Lekkerstappen
Fijn dat jullie genoten hebben van de wandeling. Jammer om te horen dat jullie geen code en stempel hebben kunnen bemachtigen. Controleer in de toekomst voor vertrek altijd even de openingsuren op de website om teleurstellingen te vermijden.
Theo en Jeanne op 17 oktober 2022
Hebben zaterdag 15 oktober de wandeling van de Kaasboerin in Postel gedaan... ondanks een klein beetje druilerige regen in het begin van de wandeling... prachtig weer .... een prachtige wandeling door het grensgebied... zeer mooie afwisseling van gemengde bossen, heide, enz.... rustig parcours... Ook sporen van everzwijneetplaatsen te zien... Voor en na de wandeling zéér vriendelijke bediening in de Kaasboerin... Een speciaal wandelaarsaanbod (warme maaltijd) voor de prijs van 10 euro was ook een leuke verrassing... Prachtig idee... Alles samen een dag met (minstens) 5 sterren... Niet te missen voor Lekkerstappers...
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je review, super leuk om te horen. We gaan er dan ook van uit dat die ene ster die je bij de review gaf een foutje is, en het er eigenlijk vijf moeten zijn ;-)
Evy Sohier op 12 oktober 2022
8/10/2022 Tweede wandeling van mijn derde seizoen Lekker stappen. Dit jaar is mijn sterrenrating iets strenger, zodat de echte pareltjes beter naar boven komen. 5 sterren is enkel weggelegd voor de beste wandelingen! En al direct 5 sterren. Wauw. Zálig. Bijna geen verharde baan te zien op deze route! Zo heb ik mijn wandelingen het liefst. Lekker in de natuur en niet al te veel volk tegen komen. Aan knooppunt 53 was het ondanks de ** info toch nog even zoeken, zeker omdat er zó veel verschillende weggetjes zijn daar. Het nummer staat er wel op, maar mijn orientatievermogen was toen effe in de war denk ik 😏 Maar je kan gewoon rechtdoor lopen, een paar meter verder staat een tweede paal waar 56 wel op staat. Daarna moet je weer goed opletten, op een gegeven moment moet je rechts in, maar het bordje staat wat verscholen links van de weg. Ik ben alleszins erg blij dat ik de app van de knooppunten heb zodat ik af en toe kan controleren of ik nog juist ben en niet teveel verkeerd zou lopen 😅
Reactie van Lekkerstappen
Héél leuk om te lezen dat je ook dit seizoen deelneemt aan het Lekkerstappen Wandelfestival Evy! En geweldig dat je meteen 5 sterren uitdeelt ;)
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.