De Heusche Bollaert

Deze stevige wandeltocht doorkruist een deel van het grenspark Kalmthoutse Heide en brengt je langs de Ossendrechtse Duinen, weilanden, bossen en open zandvlakten. Bij droog weer maakt het losse zand deze tocht extra uitdagend. Opgelet: deze route loopt via het Nederlandse Knooppuntennetwerk (ander type bewegwijzering).

Is 12 km net wat te veel van het goede? Vanuit De Heusche Bollaert vertrekt de route 'De Mier', onderdeel van het routenetwerk van Grenspark Kalmthoutse Heide. Deze tocht is 6,5 km lang en je doorkruist bos, heide en open zand. 

  • Impact corona: De Heusche Bollaert is geopend.
  • 1e Verdelingsweg 6, Putte (NL)
  • +31 164 60 21 03
  • Open vanaf 11u, di gesloten
  • www.pannenkoeken-restaurant.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 12km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 4 reviews.

Leo Cuypers op 01 mei 2021
Een zeer mooie zanderige wandeling op de Ossendrechtse heide een rustige route wel goed opletten voor de knooppunten maar het is zeker een aanrader en na de wandeling een lekkere tappasplank met een trappist van het huis meer moet dat niet zijn.
Pierre op 23 januari 2021
Zeer mooie wandeling. Zeker meer dan 12km. Ongeveer 14km. Toch prima en zeer rustgevend.
Wis Vriends op 12 december 2020
Mooie lange wandeling. Vooral het 2e deel is de moeite. De (Nederlandse) bewegwijzering is niet heel duidelijk!! Volgens mij is deze wandeling méér dan 12 km. We wandelden er mèèr dan 4 u over en het was donker toen we terug waren. We moesten onze zaklamp gebruiken om de onduidelijke tekens op de bomen terug te vinden. Achteraf: MOE maar toch VOLDAAN.
Bob woestenburg op 15 november 2020
In het begin zeker niet de mooiste Naar het einde best mooi Ter info : print zeker de knooppunten kaart ook af Wil je niet van de kaart wandelen Best moeilijk
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.