De Castelijnshoeve

Verwacht je aan een gevarieerde wandeltocht door het dorp en de Halse bossen. In de buurt van het vertrekpunt vind je het Hallehof en Kasteel Hallehof. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt. Let op: goed schoeisel kan van pas komen tijdens deze tocht.

  • Kasteeldreef 52, Zoersel
  • 03 336 66 21
  • Open vanaf 11u, zo vanaf 10u, ma + di gesloten
  • Jaarlijks verlof: 21 nov tem 6 dec
  • www.decastelijnshoeve.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 10.2km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 6 reviews.

Claessen Ria op 22 januari 2023
Zondag 22 januari.Mooie wandeling ,de moeite waard ,veel bossen,goei weer en een vriendelijke bediening, wat willen we nog meer .En alles gevonden.
Chris Sprangers op 12 december 2022
Wat een mooie wandeling alweer voor wie van veel natuur houdt. Echt een aanrader. Dikke duim voor de "uitstippelaars". 👍👌
Marleen op 28 oktober 2022
Weer een mooie wandeling gedaan met veel bos ;wat heerlijk is in deze periode met af en toe verhade wegen . Ik zou graag foto's bijvoegen maar dit lukt niet er komt een rood kruisje .
Reactie van Lekkerstappen
Oei dat is vervelend Marleen. Je klikt op ÊÊn van de 5 groen vakken om een foto op te laden en selecteert je foto. Nadien klik je op de knop VERZENDEN. Let wel op: je kan maximaal 5 foto's van 3MB uploaden...
Lis en Tom op 25 oktober 2022
Weer een nieuw stukje Halle-Zoersel mogen ontdekken. Afwisselende wandeling door bossen en dorp ...
Gert Breugelmans op 17 oktober 2022
Allereerst willen we jullie bedanken voor het uitstippelen van wandelingen. Zelf doe ik dit ook regelmatig, maar gebruik daar geen wandelknooppunten voor. Daar we niet echt grote fan zijn van verharde wegen. Maar we hebben deze wandeling gedaan met in het achterhoofd zo komen we op plaatsen die we anders niet zouden verkennen of toch delen ervan. Dat was ook hier het geval, met een aan zeer leuke paadjes. We hebben in een bepaald stuk bos ook gevonden wat we zoeken tijdens onze wandelingen ... rust. Het was daar zo stil dat het onze oren deed suizen, gewoonweg zalig. We gaan de andere wandelingen ook doen.
Reactie van Lekkerstappen
Wauw Gert, wat is het leuk om zo'n review te lezen. Geweldig om te horen dat jullie zo genoten hebben. Veel plezier tijdens de andere tochten!
Piet op 03 oktober 2022
Mooi maar rekening hoeden met natte bospaden , ik was de eerste wandelaar en heb het kapelletje niet gevonden . De Castelijnshoeve is top 👍
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor de info Piet, we volgen het hier verder op.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.