De Castelijnshoeve

Deze wandelroute start aan de poort van de Castelijnshoeve, tevens knooppunt 3, en brengt je naar de buitenwijken van Halle Zoersel en Schilde langs de antitankgracht met zijn bunkers en forten. Een andere bezienswaardigheid is het kasteel Hallehof.

  • Impact corona: De Castelijnshoeve is geopend.
  • Kasteeldreef 52, Zoersel
  • 03 336 66 21
  • Di tem za open vanaf 11u, zo vanaf 10u, ma gesloten
  • www.decastelijnshoeve.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 9,5km / 7km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 6 reviews.

Leo Vanhoof op 11 januari 2021
Kris en Hilde op 02 januari 2021
Beneden verwachting. Heel gevaarlijk stuk op de grote baan. Vorige jaren was veel interessanter wandelen en fietsen bij de Castelijnhoeve.
luc en chris op 11 december 2020
zeer mooie wandeling met afwisseling van villa's en natuur en langs de antitankgracht,wel zeer gevaarlijk stuk tussen knooppunt 92 en 94 ,geen voetpad en men moet over fietspad gaan waar ook de auto's over rijden
Chris op 31 oktober 2020
Het eerste stuk is mooi langs de visvijver, nadien veel grote baan
Jozef Vleugels op 31 oktober 2020
Op zich een mooie wandeling maar voor mij veel te veel verharde wegen(en op sommige plaatsen zoals rond punt 92 is het ronduit gevaarlijk door de vele auto's). Op de plaatsen met echte wandelwegen langs het water is het dan weer veel te druk met fietsers. Voor wie houdt van villa's kijken is dit een aanrader. De castelijnhoeve was spijtig genoeg door corona gesloten .
Marie-José Goris op 08 oktober 2020
Zeer mooie wandeling,langs de terug weg efkes langs een grote baan,maar daarna wacht je een lekker drankje!! Een aanrader
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.