De Buitenman

Deze wandeling is een mooie tocht door de bossen en passeert langs een kunstwandelroute.

  • Impact corona: De Buitenman is geopend.
  • Buitenman 2, Lage Mierde (NL)
  • +31 135 09 13 36
  • Ma tem vr open vanaf 12u
    Za + zo vanaf 10u
  • debuitenman.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de wandelroute: 12,5km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 10 reviews.

Chris Sprangers op 23 april 2021
Heel mooie bosrijke, rustige wandeling. Slechts 2 wandelaars en 1 mountainbiker tegengekomen. Zaaalig. Wel oppassen als je naar knooppunt 30 moet. Paaltje staat héél scheef en visueel zou je denken dat je naar rechts moet terwijl je moet oversteken. Extra kilometerkes gestapt...
Pierre op 26 januari 2021
Top top top
Guy en Riet op 08 januari 2021
Dit is echt een topwandeling. Zeer zeer rustig wandelen in een prachtige stille natuur met enkele verrassende verschijnselen. Meer dan de moeite waard en probeer zeker de afhaal flaguette met geitenbrie om mee te nemen of beter nog ter plaatse direct warm te verorberen. Heerlijk! Echt een aanrader deze wandeling.
Peggy Janssen op 13 december 2020
Zeer mooie natuurwandeling! Mooie plekjes onderweg. Afsluiten met een lekkere versnapering, vers van de boerderij. Aanrader!
nicole en marc op 29 november 2020
heel mooie natuurwandeling en wij kwamen ook bijna niemand tegen. Heerlijke stilte ook. Het boerderijwinkeltje van de Buitenman is wel geopend voor een warme drank, soep of afhaalmaaltijden.
Leo Vanhoof op 21 november 2020
Leo Cuypers op 15 november 2020
Een zeer mooie boswandeling waar je bijna niemand tegenkomt, en die je tegenkomt rusten er voor eeuwig, op de natuurbegraafplaats De Utrecht.
Bob Woestenburg op 11 november 2020
Als je van natuur en stilte houd moet je hier zijn Als je van een goed stukje vlees houd moet je hier zijn Als je van een vriendelijke bediening houd moet je hier zijn Als je goesting hebt in kaas charcuterie confituur gebak bier wijn moet je weer hier passeren
Lea Vangeel op 07 november 2020
op deze zalige zaterdag 7/11 was deze wandeling een fantastische belevenis ( prachtige natuur / de stilte die enkel onderbroken werd door vogelgeluiden ). Vooraf in de Buitenman mondvoorraad meegenomen ( lekkerrrrrrrrrrr ).
Eddy Campers op 05 oktober 2020
Prachtige wandeling een aanrader
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.